View Single Post
stare 06.08.2007, 10:02   #3
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie Odp: Nowoczesny, ale przytulny dom "Ambrosia"

Zaciekawiła mnie nazwa, postanowiłam wejść i ocenić. Tak więc oto moja ocenka:

ZEWNĄTRZ: Napewno nie podobają mi się te lampy, dwie by spokojnie wystarczyły. Zaciekawiły mnie okna, kilka w jednym pionie... Jest dobrze, podoba mi się 8/10

OGRÓD: Ogrodu raczej nie ma, to tylko ogrodzenie, jakieś klomby, kompletnie nie pasuje to oczko! Jest tak małe i niczym nie ozdobione, że lepiej by było gdyby go tam wcale nie było. Podoba mi się ogrodzenie, pasuje do całości domku. W sumie jakiś wielki ogród do tego domku nie pasuje, ale mały kącik na wypoczynek napewno by się przydał. Dlatego 6/10

BRYŁA: Powiem tak, ciekawa, inna niż wszystkie chociaż wolę parterowe domki. Są fundamenty, za to plusik. Ale nie podoba mi się cegła, nie lubię tego typu tynków, dlatego 8/10.

WEWNĄTRZ: I tutaj jak zwykle się rozpiszę: Tak więc śliczny, salon, kuchnia, sypialnia, balkonik. Ale te hole jakoś mi tak nie pasują. Ten korytarz na parterze, w pierwszej chwili skojarzył mi się z jakąś apteką, nie wiem, jest w nim za zimno... może przez te kafelki? Natomiast korytarz do kuchni, tam nie podobają mi się ściany, nie lubię cegły, kojarzy mi się z piwnicą... Hol na pierwszym piętrze, też jest zimno, przydał by się dywanik jak w tym do kuchni, ale troszkę mniejszy. Jakiś fotel, lampa? Ale to rzecz gustu. W każdym razie hole mi się nie podobają i za to minus A co do kina, fajny pomysł, chociaż ja w swoich domkach raczej go nie praktykuję, gram bez kodów moje simy urzadzają dom, za pięniądze z pracy. Przytulny kącik czytelniczy, bardzo mi się podoba, ale winda? W domku jednorodzinnym? Moim zdaniem mała przesada... może dlatego na holach jest aż za nowocześnie...?
Dużo plusów, kilka minusów, dlatego 7/10

RAZEM: 29/40 Bardzo dobrym wynik :*

UWAGI: Masz gust, to napewno. Ale nie podoba mi się łączenie stylów. Te hole moim zdaniem nie pasują do reszty domu. Gdybys dopracowała małe szczegóły, i przeprowadziła mały remont na korytarzach było by 40/40. Daj do ściągnięcia Myślę, że kolejny domek, będzie naprawdę świetny, cieszę się, że jest coraz więcej ciepłych, przytulnych domków. Za dużo już tej nowoczesności
Pozdrawiam i trzymam za ciebie kciuki. Powodzenia =D
Kasia