Cytat:
Napisał monika19965
Bardzo ładny dom, tylko kilka rzeczy mi nie pasuje trochę za durzo tych dywanów jak na mój gust....ale i tak jest bardzo ładny 9/10
|
A jak na mój gust, to trochę za duŻo tu błędów

Monika
A co do domku, niestety muszę się zgodzić z poprzednikami, co za dużo to nie zdrowo, ale nie będę się rozpisywać na wstępie, przeczytaj ocenę, mam nadzieję, że pomoże ci w daleszej pracy
ZEWNĄTRZ: Najpierw zobaczyłam domek przed przebudową. Normalna maxisowa chatka, nic szczególnego. Chwilę później szok! Sama nie wiedziałam co się dzieje, z małej przytulnej chatki, powstał... szpital, bo tak to odebrałam w pierwszej chwili... Nie chce mi się wierzyć, że ty przedbudowałeś ten domek. Wygląda na to, że budowałeś go od podstaw, ale niech będzie. Pierwsze wrażenie, jest najważniejsze i tu nie wypadłeś dobrze... 4/10
OGRÓD: Dżungla Amazońska! Pełno roślin, jedna przy drugiej... Sklep ogrodniczy? Ogród powinien być wizytówką domu, miejscem odpoczynku, spotkań z przyjaciółmi, a tu nie da się przejść! Zamiast delikatności, świeżego powietrza widzę, rośliny, rośliny i jeszcze raz rośliny, za mało drzew, za dużo kwiatów! Nie mam żadnego wytłumaczenia... Ale Altanka mi się podoba... Dlatego 2/10 przykro mi

.
BRYŁA: Prosty sześcian na zewnątrz w środku pełne zamieszanie. Aż nie chce się wierzyć, że stworzyłeś tak wielki kontrast. Jak już napisałam, przypomina mi to szpital, a nie domek dla rodziny... Nie podoba mi się, przesadziłeś z nowoczesnością... zdecydowanie 1/10...
WNĘTRZE: Tu jest lepiej, masz gust, umiejętność dobrego rozmieszczanie mebli. Widać znaczną zmianę, w domku przed, a po budowie. I to mi się podoba. Przez chwilkę poczułam się jak w programie "Dom nie do poznania"... w każdym tego słowa znaczeniu. Totalna metamorfoza. Bardzo ładne sypialnie i łazienki. Salon troszkę mniej mi się podoba, tak samo jak jadalnia. Kuchnia może być. Zdjęcia małe, nie wszystko dało się dobrze obejrzeć, ale... znów przesadziłeś z roślinami!!! Za ciasno! Twoim problemem jest umiejętność dobierania dodatków... a to jest bardzo ważne. Jest dobrze, nowocześnie z nutą przytulności, chociaż wolę ciepłe domki. Widać, że się napracowałeś da 7/10
RAZEM: 15/40 Myślałam, że będzie więcej.
UWAGI: Mam nadzieję, że nie obraziłeś się za to co napisałam. Mam po prostu inny styl, może to dla tego. Chciałeś dobrze, ale aż przesadziłeś. Wszystko musi być z umiarem. Widać, że lubisz rosliny, dlatego też powinieneś skupić się na ogrodzie

Myślę, że kolejne domki będą lepsze, masz gust, tylko nie potrafisz go wykorzystać. Wnętrza urządzone ze smakiem, ale z koleji brak odpowiednio dobranych dodatków

Mimo to wierzę w Ciebie i trzymam kciuki. Nie poddawaj się
Pozdrawiam
Kasia