Odp: "Martwi ludzie"
Witaj Naomi. Na początku chciałam powtórzyć się i dodać, że i w tym odcinku były ciary. W swoim fotostory piszesz, może zacytuję "jego gesty były przemyślane(...)" -Tym określeniem mogę najdokładniej opisać twoje opowiadanie. Przemyślane, od początku do końca. Potrafisz zachować kontakt czytelnika, z bohaterami, co nie często się zdarza. Idealnie opisujesz każdy moment, sytuacje, odczucia. To fotostory jest zupełnym kontrastem SJO. Czyta się lekko, z ogromną ciekawością, w skupieniu... Czuję się przeniesiona w tamten świat, troszkę zaniepokojona, przejęta... Nie mam pojęcia co będzie dalej, jednak koniec odcinka, daje temat do refleksji. Lubię fotostory w których akcja biegnie nie za szybko i nie za wolno. Lubię gdy autor potrafii wywołać na twarzy czytelnika nie uśmiech, ale łzy... Ty masz w sobie coś wyjątkowego, to coś ma twoje fotostory. Bardzo mi się podoba. Wielki plus masz za dialogi, kolejny za ortografię. Mam nadzieję, że wzruszenie nie będzie mnie opuszczać do końca, a ty nie przestaniesz zaskakiwać. Cieszę się, że na tym forum pojawiło się kolejne, mądre, dopracowane w każdym szczególe, ciekawe fotostory. Czekam na kolejny odcinek. Powodzenia Naomi.
Pozdrawiam
Kasia
|