View Single Post
stare 10.08.2007, 17:26   #1
Doctor_Konrad
Guest

Domyślnie Mierzeja długa 9, Miłowo [BRAK ZDJĘĆ]

Oto pierwszy prezentowany przeze mnie dom na forum. Zamieszkuje go rodzina Rubin - Ewelina i Artur (rodzice), Beata (nastoletnia córka) oraz bliźniaczki, Ela i Karina.

Autorką tego domu jest moj siostra, Kasia. Samodzielnie urządziła wnetrza oraz dobrała tapetę do pokoju dziecinnego. Jego umeblowaniem zająłem się ja, po nagłym i nie spodziewanym przyjściu na świat dwóch dziewczynek. Również zdjęcia są mojego autorstwa.

Dom jest Kasi, więc to jej należą wszystkie inne oceny. Całe wnętrze zaprojektowała sama. Ja mogłem się wtrącić tylko przy pokoju dziecięcym.
Co do ogrodu... Powiedziałem, że jest trochę pustawo. Zabrała się więc do roboty, co chwila pytając "Ej Konrad, a teraz jak myślisz, może być?" Ja odpowiadałem dla świętego spokoju "tak, może być" dodając co jakiś czas "ale świetny pomysł" żeby nie było... więc po 3 godzinkach wyszedł ogród. Tylko jej ogród. No cóż... teraz suche fakty:

Adres - Mierzeja długa 9, Miłowo
Wymiary parceli - 3x3
Obecny koszt parceli - 105 378 $

Strony z dodatkami użytymi w budowie domu:
www.parsimonious.org
www.4eversimfantasy.net
www.modthesims2.com

Proszę o cierpliwość, ponieważ zdjęć jest 37, więc może potrwać, zanim zię załadują.

To juz wszystko. Oceniajcie. Liczymy na szczere komentarze. Powiedzcie, co wam sie podoba, a co nie, jednak uzasadniajcie swoją opinię logicznymi argumentami.

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:00

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.