View Single Post
stare 10.08.2007, 17:31   #2
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie Odp: Dom "Słoneczny"

Pierwsza Jest dużo lepiej, jak sama dobrze wiem, trening czyni mistrza

ZEWNĄTRZ: Znowu bardzo mi się podoba, masz swój styl budowania domków, i za to masz u mnie plusika. Zdecydowanie lepiej. I jest to ogrodzenie, którego tak mi brakowało. Lepsze rozmieszczenie, nie mam uwag. 10/10.

OGRÓD: Bardzo dobrze, zrobiło się przytulnie, pewnie przez te klomby. Fajnie, że znalazłeś miejsce do wypoczynku, ten parasol pasuje tam idealnie. Tylko ta choinka jakoś tak nie bardzo... Dlatego odejmuję 0,5 punkta i jest 9,5/10

BRYŁA: Tutaj nie będę się czepiać, bo doskonale wiesz, że twoje domki, szczególnie z zewnątrz bardzo mi się podobają. Śliczne wejście, lepsze okna, lepszy dach... Taras też wydaje się ładniejszy. Jest naprawdę dobrze 10/10

WNĘTRZE: Sypialnia lepsza, chociaż czegoś jej brakuje. Wydaje mi się, że masz taki stały plan na każde pomieszczenie, tak jest też z sypialnią, dwa stoliki, jakaś szafa lub komoda, łóżko, lampki... wszystko, brakuje tam takiego wyczucia, ale... to kwestia doświaczenia i odwagi. Łazienka ładna, jadalnia też, salon lepszy, ładna kanapa, ale kuchnia tamta była lepsza... Lepiej kolorystycznie, troszkę za mało dodatków... 8,5/10

RAZEM: 38/40 Super

UWAGI: Jak pisałam wcześniej, trening czyni mistrza, o niebo lepiej Jeszcze troszkę poćwiczysz a będzie 40/40 Nie bój się eksperymentów, ćwicz i jeszcze raz ćwicz! Będzie dobrze, wierzę w ciebie. Jesteś na pewno ambitny i wytrwały, to ci pomoże w dalszej pracy.
Pozdrawiam i Gratuluję. Myślę, że ciepłe, przytulne domki w twoim wykonaniu są naprawdę dobre
Kasia