View Single Post
stare 12.08.2007, 20:37   #9
Eámanë
Admin Emeryt

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pokaż mi swoje wnętrze! - pytania dotyczące konkursu

Cytat:
Napisał olliss
Ale przyłączam się do pytania: można używać kodów na ustawianie mebli pod kątem 45' i poza kratkami?
Można

Cytat:
Napisał olliss
Edit: Jeszcze jedno: Czy samodzielnie zrobione podłogi i tapety mogę wykorzystać? Czy też nie?
Nie - chcemy, aby szanse były w miarę wyrównane, tzn. wszyscy mają tę samą gamę elementów do urządzenia wnętrza. To nie jest konkurs na najładniejszą tapetę

Cytat:
Mam takie głupie pytanie. Nic nie jest wspomniane o ogrodzie. Można go zrobić? (mam na myśli oczywiście wszystkie drzewa itd. maxisowe)
Zapomniałam dopisać Oczywiście, ładnie urządzony ogród będzie dodatkowym atutem Trzeba się tylko zmieścić w limicie zdjęć, tak więc będziecie musieli ograniczyć liczbę fot z pozostałych pomieszczeń

Cytat:
Napisał konrad2310
hmmm, kiedy instaluję domek, pojawia sie komunikat "element wymaga dodatku który nie został zainstalowany". nie mam CPR, zwierzaków, imprezy... no cóż... można cos z tym zrobić?
W ogóle nie chce Ci się zainstalować ten dom, czy może instaluje się, ale nie ma niektórych obiektów? Wydawało mi się, że przy budowie używałam tylko tych z podstawowej wersji gry - zresztą to przecież gołe ściany. Spróbuj zainstalować go przez Clean Installer: http://sims2pack.modthesims2.com/index.php?page=3.

Ostatnio edytowane przez Eámanë : 12.08.2007 - 20:42
Eámanë jest offline