Pierwszy
Tak więc: Nie wiem co ma znaczyć ten samochód krzywo ustawiony

. I czemu zdjęcia są robione w nocy?! Wewnątrz nic prawie nie widać, bo jest ciemno jak nie powiem gdzie. Nie podobają mi się również te okna, przez które wszystko widać. Jeszcze są w dodatku ustawione od frontu, gdzie każdy, kto przechodzi chodnikiem może zobaczyć, co się dzieje w domu. Jakieś zasłony trzeba było dać. Także bryła mi się nie podoba. W ogóle jest jakaś taka strasznie prosta. 3/10
Ogród: Tu właściwie nie ma ogrodu, tylko sporo drzewek ogradzających. Właściwie ogrodu nie będę oceniał.
Wnętrze (tu jak zwykle się rozpiszę

): Jakoś strasznie sterylnie w tym domu, a to za sprawą lakierowanych podłóg, które od jakiegoś czasu przestały mi się podobać, ale to kwestia gustu.

Fajnie, że jest sufit, strasznie go lubię

. Hol może w miarę być. Jadalnia też nie jest aż taka zła, ale te okna z tyłu. Krępowałbym się jedząc przy tym stole z myślą, że ktoś mnie może podglądać

. I ciemno tam. Rozumiem, że zdjęcia były robione nocą. Salon też może być, ale czemu ten kwiatek stoi za tv, a nie np. obok? W ogóle go tam prawie nie widać. Wywaliłbym też ten maxisowy regał z książkami. Wstawiłbym tam jakąś półeczkę ładną albo coś. Zimny ten salon jest. Ani odrobiny ciepła. Tam także są te okna na całą ścianę, ale tam to sobie może być, bo nikt nic nie zobaczy, bo jest z boku

. Kuchnia... ciemno tam, ale spróbuję ocenić

. Ładne meble, ale brzydko ustawione. Wywaliłbym też ten dywan z podłogi. Przydałaby się jakaś ładna wisząca lampa, a nie ciągle te kinkiety. W łazience prawie nic nie widzę, poza brzydką umywalką i ohydnym lustrem. Wanna może być, ale to okno tam (przy wannie[?] :con: ) Sypialnia może być, tylko te szafki i ta szafa - ohyda. W ogóle nie pasują do drugiej części sypialni, w której znajdują się: komputer, regały itp. Za wnętrze daję Ci 5/10
______
3/10
5/10
-------
8/20 czyli 4/10 Przykro mi, ale nie za bardzo mi się podoba. Ale nie bierz mojej opinii do serca, buduj dalej! Pozdrawiam