Hej

Zawsze staram się oglądać nowe domki na forum, tak było i z twoim. Zaciekawiła mnie nazwa, jest taka tajemnicza. Gdy przeczytałam, że domek znajduje się na Białym Wzgórzu pomyślałam, że to jakaś mini willa, z werandą, pięknym ogrodem, i troszkę się zawiodłam chociaż lubię domki w ciepłym stylu. Ale oto ocenka:
ZEWNĄTRZ: Nie lubię takich dużych okien, domek wygląda jak szklarnia, to daje taki efekt. Poza tym jest zimno, brak dachu, który nadał by troszkę prawdziwszego wyglądu... Nie ma ogrodzenia... No powiem szczerze, nie podoba mi się... 2/10
OGRÓD: Nie będę tego oceniać, bo nie ma ogrodu, bądźmy szczerzy. Sama nie wiem czemu, mógłbyś w ten sposób ocieplić ten domek, udekorować go... Nie oceniam, ale zwróć uwagę aby następnym razem jednak zrobić ogród, przynajmniej ogrodzenie.
BRYŁA: Prosta, zwykła, zimna, bardzo nowoczesna, zupełnie nie mój styl, dlatego mi się nie podoba, dla mnie do wymiany jest wszystko z zewnątrz, może spróbuj zmienić tynk, aby zrobiło się troszkę cieplej? 2/10
WNĘTRZE: Tu jest lepiej, naprawdę mi się podoba, nie mam w sumie uwag, no może poza łazienką... za dużo w niej zastawiałeś przy zlewie, jak to mówią co za dużo to nie zdrowo, i holem... A tak to jest naprawdę ładnie

8/10
RAZEM: Nie liczę ogrodu więc jest 12/30
UWAGI: Zawaliłeś z zewnątrz... Ale to tylko moje zdanie, innym mogą podobać się takie bryły, dla mnie jest za nowocześnie, to dom, a nie szklarnia.
Brakuje mi też roślin, jakiegoś ogrodu i oświetlenia w domku... Myślę, że domek nie jest zły, to zależy od tego co kto lubi. Nie poddawaj się

Mam nadzieję, że kolejny domek będzie lepszy
Pozdrawiam
Kasia