View Single Post
stare 15.08.2007, 13:14   #29
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie Odp: "Martwi ludzie"

Brawo... Tak się zaczytałam, zapomniałam o wszystkim, na ten czas przeniosłam się tam, do domu Rasputina... Wydawało mi się, że tam jestem, a jeśli nie, to przez małą dziurkę od klucza na to wszystko patrzę. Moim zdaniem, najlepszy odcinek. Świetne porównania. Idealnie opisujesz odczucia Elektry, bardzo mi się to podoba, bardzo fajne zdjęcia. Znalazłam dwa błędy interpunkcyjne, ale nie będę się czepiać takich szczegółów, nic nie jest w stanie popsuć mojej opini na temat tego fotostory. Chciałam Ci jeszcze powiedzieć Naomi, że piszesz świetnie, i nie zmieniaj się. Bez względu na opinię innych, bądź taka jaka jesteś... Masz swój styl pisania, stawiasz na tekst, dopiero w drugiej kolejnością są zdjęcia, masz w sobie coś co przyjąciga do czytania twojego fotostory, w "Wakacjach Mojego Życia" wyrobiłaś sobie dobrą opinię, teraz jest łatwiej. Doskonale wiem, że początki są trudne, ty sobie z nimi świetnie poradziłaś. Myślę, że zasłużyłaś na gratulację, pochwały. I jeszcze nie raz zasłużysz.
Wracając do odcinka. Dziś po raz pierwszy zauważyłam jakąś magię, w każdym słowie, każdym zdaniu tego odcinka. Wydaje mi się, że każdy element tego fotostory ma wielką wartość, ma sens. Ktoś poprzednio napisał, że Cię podziwia, wybrałaś trudny temat. Ja też Cię podziwiam, ale nie za temat. Podziwiam cię za wytrwałość, dokładność, ambicje. Na koniec chciałam jeszcze podziękować, za ten dreszczyk emocji, za tak zwane "ciary" i po prostu za fotostory, nie tylko za to, ale także za poprzednie, za "Wakacje Mojego Życia". Nie mogę nic więcej, pozostało mi tylko sprawiedliwie cię ocenić. Ocenić to fotostory. 10/10, nic więcej nie mogę.

I pamiętaj, piszesz dla siebie, nie dla innych.
Pozdrawiam
Kasia
  Odpowiedź z Cytatem