Cytat:
Napisał Sergio
Bryła co to dużo mówić nic nowego, zawsze te same kształty niczym z kosmosu. Trochę staje się to nudne oglądanie domków niemal że identycznych co do bryły. Jednak przyczepie sie do płytek w łazience wyglądają jakby były brudne :/ poza tym w łazience czegoś brakuje. Nie podoba mi się też działka bardzo nie pasuje do całego domu i te ściany wystające, wiem wiem ma być nowocześnie ale ta nowoczesność jest dziwna i nie do zniesienia -_-
|
Zgadzam się ze słowami powyżej w całej okazałości. Jednak jak zwykle ocenię wszystko. (Bryła, tym razem bez ogrodu i wnętrze)
Bryła: Czemu "EON", "Quant" i wreszcie "Avten" wszystkie są zbudowane w ten sam sposób i na to samo kopyto... czyli nie za ładnie?

Ta nowoczesność to przesada. Nigdy w życiu (tym prawdziwym) nie spotkałem się z tego typu bryłami. Te ściany z tyłu wystające to porażka

. Starter czy nie starter, zawsze to samo. 3.5/10.
Wnętrze: Zdecydowanie lepsze w wersji 'Golden Sands', salonik całkiem niczego sobie

Sypialnia też całkiem przytulna, ale tylko w wersji 'Golden Sands'. Tylko ten obraz na bocznej ścianie dałbym nad łóżkiem. Fajnie, że jest okno w suficie, spodziewałem się go, bo w prawie każdym Twoim domku się znajduje. Bardzo fajnie.

Łazienka w pierwszej i drugiej wersji brzydka. Nie wiem o co chodzi z tą czerwienią w kiblu wersji 'Chocolade'. Kwiatek by się jakiś przydał. Jak zwykle sterylny dom, bo nie zauważyłem ani jednego kwiatka, za to ogromny minus! 6.5/10
Cytat:
Napisał ulmille
W takim razie przepraszam. Mimo wszystko, to dom jest tak mały, że nawt nie było gdzie tych kwiatków napchać. No chyba, że do łazienki
|
Ja zauważyłem wiele pustych miejsc, w których mogły być kwiatki

. Ale to taki szczegół (w sumie bardzo ważny...)
3.5/10
6.5/10
------
10/20 czyli 5/10. Pozdrawiam,
Désignér