Cytat:
Napisał Abigail_Kocur
U mnie u Cwirów pocalowali się i nikt nikogo nie porzucił przed ołtarzem...
|
Ja mam barzdo skaplikowana sytułacje.Najpierw Don oswiatczył sie Kasandrze.Nikt przed ołtarzem nie pozucił.Pozniej Kasandra zaszła w ciaze z Donem i urodziła dziewczynke Marie.W tym czasie Don zaproponował Dinie Kaliente zeby raem zamieszkali.Kasandra ich przyłapała na zdradzie.Don z Diną sie wyprowadzili do jej siostry.Tam Don zrobił dziecko Dinie.Pozniej Ninie.Wyprowadził sie z Niną.Ona zmarła ;( .No to sie wprowadził do Diny :wacko:

.Za jakis czas wprowadziła sie kasia (sprzataczka przyjemniakow).On tez zrobił jej dziecko.Dina urodziła chłopca Mikela.Kasia przyłapała ich na zdradzie (Dona i Dine).Zmarła ;( .kasandra zerwała z Donem.Don zabrał ich wspolne dziecko Marie i przyłączył do swojej rodziny.Za jakis czas Dina znowu była w ciazy z Donem i wtedy postanowili wziąśc slub.Kasandra w tym czasie zaszła w ciaze z Marzycielem i wzieli slub.Tak u mnie Don nie ma wspomnien slubu i zareczyn z Diną na czerwono!!Tylko na zielono.A i Don Z Diną dozyli i jeszcze zyja (sa emerytami) i z trujką nastolatkow.A i jeszcze cos.To ostatnie dziecko Diny z Donem nazywa sie Dominika(chyba).