View Single Post
stare 16.08.2007, 10:33   #8
mario

Reputacja: 20
Domyślnie Odp: Dom Auer

Ja sie jak zwykle rozpiszę . A więc...:

Bryła: Ciekawi, mimo swojej prostoty. Nareszcie nie ma tych napaćkanych wszędzie niepotrzebnych ścian! Brawo! Jednak trochę za zimne kolory, jak dla mnie. Dam.... a niech będzie 7/10 .

Ogród: Ok, nie za dużo, nie za mało, jednak dałbym ciut więcej drzew i jakieś ławki na tym placu przy wejściu. No i przydałyby się tam jakieś krzewy... Ogólnie to może być. Daję 6.5/10

Wnętrze: Będę surowy :con: , jak zwykle zresztą . Panele na korytarzu są wręcz... obrzydliwe, jeszcze ta lustrzana podłoga, blee... Te ściany do kompletu z panelami też nie pasują tam. Wreszcie jakieś kwiaty widzę. Sypialnia jest ok, ładny kolor ścian i podłogi. W miejsce tej pustej ściany z lustrem mogłeś postawić jakąś ładną pasującą komodę i obok jakiś fajny, ciepły kwiatek. Kolejne pomieszczenie - biuro. Strasznie zimne, ale to jak wiadomo, biuro, więc wybaczam. Nareszcie nie ma tej lustrzanej podłogi . Fajny ten duży kwiat, druga część biura też fajna, tylko te ragały z segregatorami wyglądają sztucznie. Następnie - łazienka. Zdecydowanie najlepsze pomieszczenie w domu. Jest ładna. Najgorzej z całego domu wypadła jadalnia i kuchnia. Jak zauważyłem, te brzydkie panele opanowały nawet kuchnię i jadalnię . Szkoda. Jadalnia zimna i sterylna. Kuchnia to już w ogóle niewypał :con: . Nie widzę ani lodówki, ani żadnej mikrofalówki, robota kuchennego, żadnego chlebaka, kwiatka, ozdoby - nic. Beznadzieja. No i jeszcze te panele. :con: O, widzę, że panele przedostały się nawet do salonu . Ale jeszcze nie jest tak źle, dywanik ratuje sytuację . Szkoda tylko , że TV nie ma. Przyzwyczaiłem się już do sterylności w Twoich domach, no bo w końcu są nowoczesne, ale zrób kiedyś domek z jakimiś ciepłymi kolorami, np. jakiś cynamonowy, kremowy itp. Za wnętrze daję Ci 6/10

7/10
6.5/10
6/10
------
19.5/30 czyli 6.5/10 Pozdrawiam, Désignér
mario jest offline