View Single Post
stare 16.08.2007, 10:56   #14
mario

Reputacja: 20
Domyślnie Odp: Dom Auer

Cytat:
Napisał ulmille
Cóż, nie lubie budować tych ciepłych, brązowych domków, z kwiatuszkami przy wejściu i poduszeczkami pod oknem. Zbyt dużo tego mam wokoło siebie, w realu. Jeśli coś buduję, to albo nowoczesne, albo wiekowe. "Średniość" raczej mnie nie interesuje. Nie rozumiem porównywania tego domu do moich wcześniejszych, bo jakoś nie widze tu żadnych zapożyczeń. Poza tym dom wcale nie jest kosmiczny, pooglądajcie sobie wille w Malibu albo Beverly Hills...
Ale to właśnie "Średniość" wszystkim się podoba! Nie ta "kosmiczna" nowoczesność. Nie rozumiem aluzji pierwszego zdania, coś mi się widzi, że napisałeś to z ironią... Jeżeli lubisz budować takie domki, to nikt Ci nie zabrania, jednakże kilka kwiatów przy wejściu nie zepsułyby tej nowoczesności! Można zbudować piękne nowoczesne domy, chociaż z krztą ciepła i przytulności. To moje zdanie. I nie lubię, jak ktoś próbuje się tłumaczyć domkami w dalekiej Ameryce, w Malibu czy Beverly Hills. Owszem, niektórym się to podoba, ale nie wszystkim. I porównywanie do Malibu jest po prostu nie na miejscu, bo każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, a ja po prostu myślę (nie obraź się ulmille), że nie umiesz przyjąć do siebie krytyki, dlatego się tłumaczysz. Już ktoś o tym pisał. Jeżeli kogoś uraziłem tą wypowiedzią, to przepraszam. Pozdrawiam, Désignér
mario jest offline