Odp: Ulica Słuszna 135 by Irbis
Szczerze mówiąc z Irbis, spotkałam się teraz pierwszy raz, nie widziałam wcześniej twoich postów, i zrobiłaś na mnie dobre wrażenie, a oto ocenka:
ZEWNĄTRZ: Jednorodzinny domek, widać, że ludzie którzy w nim mieszkają mają kasę. Wypielęgnowany ogród, dokładnie wykońcozona bryła. Pierwsze wrażenie bardzo dobre, choć piętrowe domki, nie zbyt mi się podobają. 8/10.
BRYŁA: W sumie prosta, ale bardzo zadbana, ładny tynk, są balkony. Bardzo spodobało mi się wejście do domu, jest jego wizytówką. Od początku wiedziałam, że masz gust, to widać na pierwszy rzut oka. Też 8/10.
OGRÓD: Jest śliczny, mało kto umie robić ładne ogrody, ty zaliczasz się do tego grona. Jest bajkowo, śliczne klomby, przepiękne oczko, chciałabym mieć taki ogród... Dam 10/10.
WNĘTRZE: A mi się schody bardzo podobają, są takie wyjątkowe, inne. Domek ogólnie jest bardzo elegancki i wytworny, a przy tym ma w sobie jakąś taką skromność, szczególnie jeśli chodzi o bryłę. W salonie nie podoba mi się kanapa i fotel. Jakoś mi tam nie pasuję, kolejny minus, to za dużo wykładzin. Pokój dziewczynki jest ładny, ale nastolatka już mniej mi się podoba. Na zdjęciach domek wydaje się bardzo dobrze zagospodarowany, ale na rzutach jest w nim myślę za dużo wolnego miejsca. Jak na maxisowe wnętrze, jest świetnie. Ale troszkę bym w nim zmieniła. 7/10.
RAZEM: 33/40 Bardzo dobry wynik.
UWAGI: Naprawdę mi się podoba, w sumie to nie mam większych uwag. Po prostu urządziłabym go troszkę bardziej po swojemu, jak chyba każdy. Naprawdę wielki plus za ten opis, świetny, przyjemnie się czyta. Myślę, że masz talent, i widać, że lubisz budować domy. Widać też, że dużo pracy i serca włożyłaś w ten domek. I rodzinka też zadbana. Moim zdaniem to jakie ktoś buduje domy, i jak się wypowiada zdradza prawdę o człowieku, ja wywnioskowałam, że jesteś osobą dokładną, lubisz porządek, jesteś cierpliwa. To wielki plus dla ciebie. Pozdrawiam cię i życzę dalszych sukcesów.
Kasia
|