View Single Post
stare 16.08.2007, 11:31   #16
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie Odp: Dom Auer

Powiem szczerze, że nigdy nie miałam odwagi wypowiedzieć zdania na temat twoich domków, bo wszyscy byli nimi zachwyceni. Jednak... nie podobają mi się, są aż "za nowoczesne". Dla mnie wygląda to jak wielki, wielokątny klocek, z oknami w dachu... Chciałabyś w takim zamieszkać, ja napewno nie. Czytałam twoje wypowiedzi w tym temacie... i szanuję twoje zdanie. Napewno zgodzę się z tym, że budujesz dla siebie, dopiero potem dla innych. Ale, chciałabym zobaczyć, prosty, ciepły dom, taki jakie masz wokół siebie, w twoim wykonaniu... Ja gram bez kodów, nie ściągam dodatków z netu, staram się prowadzić życie simów, tak jak prawdziwe... i taki dom do niego nie pasuje... Masz napewno talent, smak i wiesz czego chcesz. Ale kolejny budynek, bardzo moim zdaniem podobny do poprzednich jest już nudny. Skoro tak bardzo lubisz nowoczesność, a wstawiasz domi na forum, dajesz je do ściągnięcia, to staraj się zadowolić wszystkich i spróbuj czegoś nowego. Myślę, że będzie dobrze, jak dla mnie nawet lepiej. Jak mówią, co za dużo to nie zdrowo, czas na zamiany. Mam nadzieję, że moja wypowiedź Cię nie zraniła, ale mi się nie podoba, za dużo już widziałam tych zimnych, pustych, wielkich brył w których nie ma nawet szczypty przytulności. Jak ktoś napisał, dla mnie to nie jest "to"
Pozdrawiam
Kasia