Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty
Ja mam dość głupie,ale ważne dla mnie pytanko.
Czy dom trzeba udostępnić do pobrania?Do prezentacji dać link do ściągnięcia?Czy jest to niekonieczne?
|
"3. Prezentacja swojej pracy odbyć się musi poprzez umieszczenie 1-3 zdjęć z każdego pomieszczenia, 1-3 zdjęć robionych na zewnątrz, a także rzutu całego domu. Pomieszczeń jest 7 (łącznie z balkonami i werandami), dlatego liczba zamieszczonych screenów powinna mieścić się między 9 a 25.
Do zdjęć należy dołączyć także plik Sims2Pack ze spakowanym i urządzonym domem, a także krótki opis – dla kogo jest przeznaczony, jego charakter itp."
Cytat:
Napisał Kuba xD
To proszę bardzo  Dla mnie jest to bezsensu i tyle, tylko swoje zdanie wyrażam... :con:
A poza tym z tego co pozwoliłem sobie sprawdzić to posiadasz praktycznie wszystkie dodatki, także ten tekst jest nie na miejscu. Też bym mógł być taki mądry jak bym je wszystkie miał...
|
To był tylko taki przykład. Ale kolejna edycja, być może już wrześniowa, będzie z dodatkami z netu, więc wtedy będziesz mógł wziąć udział
Cytat:
Napisał Erestor Narmolanya
Buuu... Ale ja żem nieszczęśliwy ;( Zapomniałem się i dodałem fundamenty pod kominek, bo inaczej się nie dało... Kurde x| Ea, czy to już naruszenie regulaminu? Bo to było naprawdę bardzo ważne x| Wręcz konieczne... Nie da się na to przymknąć oka?
EDIT: Kurde... Więc jednak sie nie da przymknąć oka(why? Bo to by było be xD)!
|
Te same zasady muszą obowiązywać wszystkich

Musisz zmienić, nie ma rady :>