View Single Post
stare 16.08.2007, 18:07   #40
Eámanë
Admin Emeryt

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pokaż mi swoje wnętrze! - pytania dotyczące konkursu

Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty
Ja mam dość głupie,ale ważne dla mnie pytanko.
Czy dom trzeba udostępnić do pobrania?Do prezentacji dać link do ściągnięcia?Czy jest to niekonieczne?
"3. Prezentacja swojej pracy odbyć się musi poprzez umieszczenie 1-3 zdjęć z każdego pomieszczenia, 1-3 zdjęć robionych na zewnątrz, a także rzutu całego domu. Pomieszczeń jest 7 (łącznie z balkonami i werandami), dlatego liczba zamieszczonych screenów powinna mieścić się między 9 a 25. Do zdjęć należy dołączyć także plik Sims2Pack ze spakowanym i urządzonym domem, a także krótki opis – dla kogo jest przeznaczony, jego charakter itp."
Cytat:
Napisał Kuba xD
To proszę bardzo Dla mnie jest to bezsensu i tyle, tylko swoje zdanie wyrażam... :con:

A poza tym z tego co pozwoliłem sobie sprawdzić to posiadasz praktycznie wszystkie dodatki, także ten tekst jest nie na miejscu. Też bym mógł być taki mądry jak bym je wszystkie miał...
To był tylko taki przykład. Ale kolejna edycja, być może już wrześniowa, będzie z dodatkami z netu, więc wtedy będziesz mógł wziąć udział
Cytat:
Napisał Erestor Narmolanya
Buuu... Ale ja żem nieszczęśliwy ;( Zapomniałem się i dodałem fundamenty pod kominek, bo inaczej się nie dało... Kurde x| Ea, czy to już naruszenie regulaminu? Bo to było naprawdę bardzo ważne x| Wręcz konieczne... Nie da się na to przymknąć oka?
EDIT: Kurde... Więc jednak sie nie da przymknąć oka(why? Bo to by było be xD)!
Te same zasady muszą obowiązywać wszystkich Musisz zmienić, nie ma rady :>