Cytat:
Napisał Margierytka
Pomijając wartość tego fotostory i wszystkie inne komentarze, podrapał po plecach fakt, że zachowujesz się tu jak Wyrocznia Delficka...
Skąd wiesz, że akurat to f-s jest profesjonalne? Czyżbyś była przypadkiem krytykiem literatury? Dlaczego zwracasz innym uwagę na literówki i brak wielkiej litery, a sama piszesz niechlujnie? Dlaczego na Boga nadymasz się jak żaba i perorujesz nam tu tonem świeżo upieczonego docenta na kiepskiej uczelni. Twoje zachowanie wobec innych jest wysoce niewłaściwe i co najmniej śmieszne - miotasz banałami by zyskać na poczuciu ważności?
Co do samego FS - jest jednym z nielicznych, które warto przeczytać. Chociaż akcja mogłaby być odrobinę mniej chaotyczna. Dodatkowo mogłyby się znaleźć miejsce na odczucia i doznania bohaterów. Mam poczucie, że Twoją podstawową formą wypowiedzi jest dialog.
|
Przepraszam Cię bardzo Margierytko, ale ja uważam i będę, nie zabronisz mi tego, że to fotostory jest profesjonalne. Skoro coś ci się nie podoba, możesz mi to napisać na PW. Po twojej wypowiedzi mogę sądzić, że po rpostu zazdrościsz, sama nie wiem czego. To jest moje zdanie na temat "Heleny Wiktorii" a Tobie nic do niego!!! Każdy ma prawo się wypowiadać, tak jak ja, skoro się ze mną nie zgadzasz, rozumiem. Tylko mnie za to nie krytykuj. Żeby stwierdzić, że ktoś pisze niechlujnie, trzeba mieć do tego podstawy. Ja staram się, aby moje posty były poprawne. Zwracam uwagę na wielkie litery, i interpunkcje, ale jestem tylko człowiekiem mam prawo się mylić, popełniać błędy. A jeśli chodzi o to, że zwracam innym uwagę na błędy to tu się mylisz, nie poprawiam każdego postu. TYLKO w przypadku fotostory jestem na tym punkcie czuła. I nie jestem jak ty to nazwałaś żadnym krytykiem, wypowiadam tylko swoje zdanie, a według mnie to fotostory nie ma ani literówek, ani błędów typu wielka litera, i w tym wypadku nie możesz się mnie czepiać. Skoro chcesz się na kimś wyładować, to przepraszam, ale źle trafiłaś. Nie będziesz mnie obrażać, bo nie masz do tego podstaw. Nie mam zamiaru się tłumaczyć, bo nie mam z czego. Ktoś kto mnie nie zna, pierwszy raz widzę go na forum, nagle wypomina mi, że oceniam jakieś fotostory! Przepraszam, ale nie rozumiem, co w tym złego? Następnym razem zastanów się zanim coś napiszesz, bo słowa bardzo bolą, bardziej niż ci się wydaje. Sprawiłaś mi przykrość, mam nadzieję, że drugi raz nie będziesz miała okazji.
Pozdrawiam
Kasia