Cytat:
Napisał Kasiunia14lat
Przepraszam Cię bardzo Margierytko, ale ja uważam i będę, nie zabronisz mi tego, że to fotostory jest profesjonalne. Skoro coś ci się nie podoba, możesz mi to napisać na PW. Po twojej wypowiedzi mogę sądzić, że po rpostu zazdrościsz, sama nie wiem czego.
|
No ja też nie wiem komu i czego mam zazdrościć. Tobie natchnionej wiary? Czy Pannie N - opowieści? To forum widzialo już inne, bardzo dobre opowiadania. I też było wiele osób, które dałyby się ukrzyżować za autora czy autorkę. Ale tylko krytyk literacki mogłby stwierdzić, że opowieść Panny N jest profesjonalna i dorównuje dziełom takim jak chociażby "Zbrodnia i Kara" czy "100 lat samotności".
Cytat:
Napisał Kasiunia14lat
To jest moje zdanie na temat "Heleny Wiktorii" a Tobie nic do niego!!! Każdy ma prawo się wypowiadać, tak jak ja,
|
No właśnie - nie wiem czy zauważyłaś, ale wyraziłam bardzo pochlebne zdanie o tej fotoopowieści. Natomiast Twoje zachowanie w stosunku do krytykujących je ludzi jest niewłaściwe. Zdajesz się przypominać niestabilną emocjonalnie nastolatkę, na przemian płaczącą lub wrzeszczącą w obliczu gwiazdy muzyki pop. Podejrzewam, że broniąc Panny N przed wszelką krytyką, po cichu pragniesz by część jej blasku spłynęła również na Ciebie, pragniesz zyskać jej przychylność. Cóż, takie prawo wielbicieli.
Cytat:
Napisał Kasiunia14lat
Żeby stwierdzić, że ktoś pisze niechlujnie, trzeba mieć do tego podstawy. Ja staram się, aby moje posty były poprawne. Zwracam uwagę na wielkie litery, i interpunkcje, ale jestem tylko człowiekiem mam prawo się mylić, popełniać błędy.
|
Czemu zatem zarzuciłaś w swoim poście, konradowi 2310,
Cytat:
Napisał Kasiunia14lat
to dzieło zasłużyło sobie na to, abyś jego tytuł pisał wielką literą. Chyba, że nie masz shifta na klawiaturze... :/
Na drugi raz, stawiaj jednak wielkie litery. Tak się wygodniej czyta, i wygląda to schludniej To taka mała uwaga.
|
Nie sądzisz że to wredne z Twojej strony zwłaszcza, że w kolejnym poście robisz "literówki"?
O zobacz -
Cytat:
Napisał Kasiunia14lat
To fotostory jest bardzo dojrzałe i strasznie prfesjonalne. Powinno stać się wzorem dla przyszłych twórców. Nie chodzi o to, aby wszystkie fotostory były pisane w stlu "Heleny Wiktorii"-było by nudno.
|
2 zdania - 2 błędy. Nieładnie!
Cytat:
Napisał Kasiunia14lat
I nie jestem jak ty to nazwałaś żadnym krytykiem, wypowiadam tylko swoje zdanie, a według mnie to fotostory nie ma ani literówek, ani błędów typu wielka litera, i w tym wypadku nie możesz się mnie czepiać.
|
I tylko dlatego jest profesjonalne, że nie ma literówek? Że są wielkie litery?
Cytat:
Napisał Kasiunia14lat
Nie będziesz mnie obrażać, bo nie masz do tego podstaw. Nie mam zamiaru się tłumaczyć, bo nie mam z czego.
|
Masz - ze swojego napastliwego zachowania wobec innych.
Cytat:
Napisał Kasiunia14lat
Ktoś kto mnie nie zna, pierwszy raz widzę go na forum, nagle wypomina mi, że oceniam jakieś fotostory! Kasia
|
Nie mam zamiaru Cię poznawać. Mam zamiar jedynie zwrócić Ci uwagę, że swą napastliwością, ranisz uczucia innych. Pora, żeby ktoś Ci to uświadomił. Jak juz wspomniałam - widywać mnie nie musisz, ani poznawać. Jedno jest pewne - byłam tu przed Tobą i zamierzam być długo po Tobie.