Guest
|
Odp: Helena Wiktoria
Macie rację, to nie miejsce do kłótni. Tu się komentuje fotostory, tylko co z tego, że je komentowałam? Komuś się to nie spodobało. Nie chcę już tego ciągnać, ale (przepraszam, muszę to napisać) Margierytko, proszę cię nie wtrącaj się w moje życie, i w to co piszę. To moja sprawa, nie powinna ci przeszkadzać moja opinia i moje błędy. Zwróć uwagę na siebie, tak będzie lepiej. Czasami lepiej jest nic nie mówić i nic nie pisać wiesz? A jeśli chodzi ci o sprawę z konradem, to MOJA sprawa, zamknięta z resztą już dawno. I nie porównuj tego fotostory do innych dzieł literackich, bo teraz to ty, zachowujesz się jak krytyk. Aha i jeszcze jedno, masz coś do mnie? Pisz na PW, nie zaśmiecaj tematu. I nie osądzaj nikogo, że TYLKO dlatego, że coś chwali, coś mu się podoba, to od razu znaczy, że "podlizuje" się do kogoś.I tu znów mnie osądziłaś. Bezpodstawnie. Nie chcę już tego ciągnać. Uwagę może zwrócić mi ktoś, kto ma za co. Ty po prostu się wyładowałaś, i nie odpisuj już, mam dość takich głupot. Wcale nie musiałaś cytować moich wypowiedzi, obeszłoby się.
Nikt nie jest idealny, każdy popełnia błędy, chociażby ja, w postach. Ale czy to jest karalne? Od osoby, która pisze fotostory, wymaga się więcej, to moje zdanie, przynajmniej przy poszczególnych odcinkach, a wątek typu "masz dwie litwrówki" pomoże je poprawić. Nie życzę sobie, więcej takich bezpodstawnych uwag. I nie osądzaj mnie, że źle reaguję na krytykę, bo ją przyjmuję, z godnością, ale tylko wtedy gdy jest prawdziwa, twoja niestety do tych się nie zalicza. To na tyle.
Aha i jeszcze jedno, bardzo istotne i zapamiętaj to sobie dobrze. "Helena Wiktoria" jest MOIM zdaniem prfesjonalna nie tylko dla tego, że w treści nie ma błędów, ale z innych powodów, przykro mi, że nie potrafisz ich dostrzec =(
I nie chodziło mi o twoją opinię na temat fs, ale na mój temat.
"Wymagaj najpierw od siebie, potem od innych".
Cieszę się, że "Helena Wiktoria" wraca już niebawem. Był moment w którym myślałam, że zawiesisz działalność, dobrze, że się myliłam. Czekam z niecierpliwością Pozdrawiam
Kasia
Ostatnio edytowane przez Kasiunia14lat : 17.08.2007 - 14:44
|