Cytat:
Napisał elkakub17
Myślą tak m.in. dlatego, że autor nie podał tego tego nicka w prawach autorskich. Napisał, że ma tylko nick Dimond i Dimond3D, nie dopisał tam Juziol i że film jest udostępniony tylko na Simowym centrum oraz na Sim forever, nie ma wzmianki o tym forum.
|
Kto jest administratorem na
Sim Forever ?? Czyje to forum ??
Elu, czy pani F, wiesz, że dzieci neo nie mają mózgów, więc nie ma co ich bronić, i tłumaczyć innym, dlaczego myślą tak a nie inaczej. Dzieciory te, to leniwe stworzonka z niskim IQ.
A Ty masz za dobre serduszko i niepotrzebnie wdajesz się w dyskusje, w temacie gdzie na te dyskusje nie ma miejsca,
bo to jest temat do komentowania.
Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty
Wy muki..
DIMOND I JUZIOL TO JEDNA I TA SAMA OSOBA,KPW?
Już to przerabialiśmy 
|
Chryzantemik, coś taka nerwowa? Nie ma co się zniżać do poziomu, wiesz jakiego. Wyluzuj. xP Nie dolewaj oliwy do ognia.
Wiem, że jesteś dobrą duszą co chce aby było jak najlepiej. Wyluzuj, olej sprawę. xP
Juziol czyta tylko komentarze na temat filmu, reszta go porostu ni ziębi ni mierzi.
(inf. pewna pochodzi od autora serialu "Usługi")
Dobra teraz JA komentuje.
- muza zwala z nóg
- dialogi też zwalają z nóg, szczególnie to zdanie o "majtkach" - to się nazywa ukrywanie dowodów na miejscu zbrodni
- strasznie mi się podoba jak Laura budzi się w "pułapce" i te lampy,
jak każda po kolei się zapala odsłaniając nieprzyjemny widok miejsca (te zakrwawione haki) brrrrr
- no drgnęło mną, kiedy dziewczyny kaszląc od trującego gazu, nagle zaczynają kaszleć krwią, brrrr (wczułam się wtedy)
- rzeczywiście w tym epizodzie, widzimy podobieństwo do filmu "Piła" i "Cube"
- szkoda, że numery szyfru (kod-u), nie oznaczają tego co mogły by oznaczać :wacko: ale by się wtedy narobiło
- film trzyma w napięciu, akcja biegnie szybko, film dobrze się ogląda
- detektyw wizualnie wygląda jak "Szpieg z Krainy Cienia", :laugh:
- ech, fajnie robisz te takie rożne wstawki, scen, obrazów - jak w prawdziwym filmie
Film, jest :fist: Ty jesteś :fist: ocena 10/10
MAX ocena jest :fist:
JA jestem :fist: , bo jestem "Dziecko Słońca" xP WYMIATASZ :fist: