View Single Post
stare 18.08.2007, 17:38   #19
psujka

Reputacja: 11
Smile Odp: Odbicie w lustrze

Bez nudnego gadania 3 odcinek. Przepraszam za jakość zdjęć . Prosze o komentarze mogą być krotkie byle bym wiedziała że , czytacie moje fs.

Odbicie w lustrze
Odcinek 3
Metamorfoza

No to mój akademik. Ide zająć pokój. Nawet tu przytulnie-pomyślałam.

Który by tu wybrać ??A Może pokój na górze -zastanawialam się- nie Kasia mówiła ,że najlepiej na dole.Wezme ten w środku ,pomiedzy Adrianem i Kasią.
Zajęłam pokój i zamknęłam go. Ledwo wyjęłam klucz z zamka, a już Kasia zlapała mnie za ramie.
-Udało mi się -krzyczała szczęśliwa-Dostałam się na aktorstwo. Adrianbędzie studiował fizykę. A ty jaki wybrałaś kierunek studiów?
-Ee..Właściwie nie wiem jaki wybrać..i no ee...niewiem jak
-Wystarczy zadwonić do dziekanu nr to 112
-Dzięki. Gdzie telefon...
Dobra jest sygnał .
-Dzien dobry tu dziekan. W czym moge pomóc??-odezwał się dziwnie głosy telefonie.
-Eee..Dzień..D-dobryy.-jąkałam się- Chciała bym wybrać kierunek studiów-powiedziałam już odważniej
-Kierunek??-spytal oschły i znudzony głos w słuchawce

-Hmm...Sztuka
....Potem spytała mnie o pare danych osobowych i powiedziała na którą godzine i takie tam.
-Nelly wybralaś już kierunek studiów??
-Tak. Sztuka.
-Zadam ci pytanie. Jesteś pewna ze chcesz sie zmienić?-zapytała stanowczo Kasia-Poem nie będzie odwrotu. Przez tydzień do inprezy będę cię uczyła o modzie i innych sprawach kobiecych.
-Mm...Tak-odpowiedziałam bez przekonania.
-Jesteś pewna, że tego chcesz-powiedziała surowo.
-Tak jest- odpowiedziałam
- No ta na zakupy-powiedziała już normalnie
Jakieś 5 minut później pojechałyśmy H&M na zakupy.
Sklep był duży i nowoczesnie urzadzony. Kasia złapała mnie za rękę i kazała sobie coś wybrać .

-Może to-zapytałam pokazując jakąś koszmarną sukienkę.
-Chcesz wygladać jak pani Zdecka?! Co to tu wogóle robi ?!-krzyknęła na szczeście nikt nie słyszał.Powlokłam się do przebieralni.

-Ładnie Ci-rzekła cicho Kasia-Bierzemy.Przymierz inne .
Przymerzałam chyba z godzinę. Kasia decydowała czy ten ciuch bierzemy czy nie , a ja szanowalam jej decyzje . W końcu skończyłyśmy zakupy i postanowiłysmy wrócić pieszo do akademika. W akademiku zjadłyśmy obiad, a po obiedzie odrobiłyśmy prace domową .A potem Kasia zaprosiła mnie do swojego pokoju na metamorfozę . Usiadlam sobie wygodnie przed lustrem, a Kasia stanęła obok i mówiła co ze mną zrobi.

-Najpierw umyje Ci włosy ,następnie je rozczesze.....
Gdy już wszystko mi wytłumaczyła wzieła się do pracy. Faza pierwsza przebiegła po myslnie gorzej było z drugą fazą.
-AAAŁA-darłam się
-Nelly czy ty wiesz wogóle co to szczotka-denerwowała sie i szarpała moje "włosy"- to wogóle nie są włosy tylko jakaś wełna.
W końcu skończyła. Powedziała mi bym poszła sie przebrać .

-Nelly wyglądasz prze ślicznie-powiedziała zachwycona Katarzyna

-Będziesz pieknie wyglądać na imprezie - stwierdziłana koniec Kasia

Mam na dzieje że wam się spodoba odcinek 3 . Sorry za błędy jeśli są .Zdjęcia akademika bedą w 4 odcinku

Ostatnio edytowane przez psujka : 25.10.2008 - 16:19 Powód: Wklejenie zdjęć
psujka jest offline   Odpowiedź z Cytatem