View Single Post
stare 24.08.2007, 16:34   #7
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Starter Avten - w dwóch wersjach kolorystycznych

Przykro mi, ale dom mi się nie podoba. Jest w nim bardzo pusto i tak jakoś zimno. I nie chodzi tylko o to, że ja nie lubię nowoczesnych wnętrz. Po prostu w tym domku czegoś brakuje. Nie ma w nim tego ciepła, które chciałoby się czuć w domu, w którym się mieszka.

Żadna wersja kolorystyczna nie przypadła mi więc do gustu, choć ta ciemniejsza wygląda dużo lepiej. Dużo ładniej są tam dobrane meble (chodzi oczywiście o kolorystykę). Nie rozumiem tylko, po co w łazience ta czerwona podłoga: nie pasuje do łazienki i całkowicie odbiega od stylu reszty domu.
Co do łazienki mam jeszcze jedno zastrzeżenie. Otóż jest dość duża, a niewykorzystana.

Nie podoba mi się również bryła - jest mało domowa. Bardziej pasowałaby na jakiś sklep, czy coś takiego. Choć z drugiej strony patrząc, jest pomysłowa i oryginalna. Niestety w jednym miejscu ta wystająca ściana rozdziela złączone ze sobą okna (zdjęcie nr 6) i nie wygląda to dobrze.
Co do ogrodu: nawet ciekawie wyglądają te górki i to pokrycie terenu, ale moim zdaniem nie pasują do tego domku. Lepiej wyglądałoby to w połączeniu z jakąś prostą wiejską chałupką, niż z domkiem nowoczesnym takim jak ten.

Nie wystawię oceny punktowej, ponieważ nie mam tego w zwyczaju. Mogę jedynie powiedzieć, że osobiście nie chciałabym mieszkać w takim domu. Jest zimny, nie ma w nim roślin, nie ma klimatu, który ja lubię.