View Single Post
stare 26.08.2007, 21:56   #267
..::lOvE::..
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

U mnie najwięcej wydarzyło się w Dziwnowie ,ale to w TS2 . Obecnie jak gram w dodatku 4PR to nie gram żadną z Maxisowskich rodzin . . Miałam ochotę wyprubować rodzinki z Kwitnących Wzgórz , ale założyłam sobie fajną rodzinke Mróz i gram nią xD Jak mi się znudzi to może zagram rodzinką Zielonka czy coś takiego Tam gdzie jest Simroślinka A co do losów Maxisowskich rodzi z TS2:
Miłowo:
Don jakiś cudem ożenił się z Kasandrą i mieszkają u Dona , Kasandra urodziła bliźniaczki .
Nina i Dina rozkochały w sobie Mortiego , ale zostały same bo Morti zmarł.
Aleksander syn Kasandry ożenił się z Andżelą Przyjemniakową i mieszkają sami w domu Mortiego , obecnie nie planują potomstwa.
Liliana Przyjemniak mieszka z moim Simem Danielem i mają już 3 dzieci. Niemowlę-Debra , Małe dziecko-Sydney , Dziecko-Hitt.
Maria i ten jej mąz pogodzili się i są emerytami.
Biedakowie , Daniel czy coś tam zmarł mi podczas pożaru , Błażej bachor jak nic,nie uczy się i w ogóle , Balbina była w ciązy ,urodziła syna Krystiana jest teraz nastolatkiem i tylko mu w glowie imprezy.
Próchno zamieszkali w tej małej chałupince w lesie i zaadoptowali synka - na szczęscie biały ,dałam mu imię Artur.
Marzyciel-ani razu nimi nie grałam.
Przyznam ,że sporo tego
Dziwnowo:
Oczywiście u Dziwaków urodziło mi się u Pascala jedno dziecko UFO. Chłopiec o imieniu Bachorzysko #2 jest teraz dorosłe i planuje pozostac sam. U tego Dziwaka blondyna urodziły się bliźniaki UFO-Krewetka i Sardynka-siostry b. są jeszcze nastolatkami ,ale mają chłopaków , jakiś tam dwóch stworzyłam.
Oczywiście Ofelia i Jasiek wyszli za siebie. Ofelia urodziła 5 dzieciaków. Wspomnę ,że wyprowadziłam ich do domu Ofelii ,bo Oliwia zmarła.4 dzieciaki o UFO-skórze i jedno normalne-murzyńskie jak Ofelia. Dwie Ufo bliźniaczki , najstarsze.Ufo synek , Ufo córka i najmłodsze zwykłe dziecko córka. Bliźniaczki są już dorosłe i wyprowadziły się do dwóch simów zrobionych przeze mnie.Siostra Jaśka wyszła za Nerwusa i kupiłam i domek , mają córkę Darię-obecnie małe dziecko .. Zapylacz umarł ,a jego żona..Jadźka czy jakoś tak wyszła wtórnie za mąż ,za jednego z braci Dziwak ,chyba za tego w okularach zielonych i zaszła w ciąze i urodziła już jako emerytka . Siostry Jedynak-zaadoptowałam im 4 niemowląt xD 2 z nich jest murzyńska ,a reszta biała. Obecnie jeden murzyński to dorosły , drugiemu został dzień do bycia dorosłym , jedne zwykłe to nastolatek ,a drugie zwykłe to jeszcze małe dziecko.
I tu chyba działo się najwięcej.
Werona:
Romeo wyszedł za moją simkę , mają jedną córkę i mieszkają w do mu tej simki ,razem z rodzicami tej simki emerytami.
Julia mieszka z moim simem Marczello - włochem i mają 4 dzieciaczków. Każde oddzielnie.Marczello jest starszy od Julki o 10 dni. Marcz jest już emerytem.
Puk poślubił Baśke , jakaś Maxisowska simka.
Hermia po upojnym romansie z Romeo , zaszła w ciąże i urodziła dziecko. Od tamtej pamiętnej nocy Hermia nie widział sie z Romeem . Moja simka i żona Romea dowiedziała się o tym ,ale że mają 4 dzieci i ,że Romeo kochał moją simkę pogodzili się.
Kapuleci i Montekowie pogodzili się.

...Koniec...
  Odpowiedź z Cytatem