Bryła: Według mnie nie jest za ciekawa. Nie znaczy to, że brzydka. Raczej zwykła, nic orginalnego. Takie miałam wrażenie po obejżeniu pierwszego zdjęcia. Jednak później widzę, że brama, okna i drzwi bardzo ładnie do siebie pasują, co daje ciekawy efekt. Ogólnie bardzo podoba mi się wejście do domu (czyli w szczególności płytki). 6/10.
Salon i kuchnia: Wszystko jest pięknie, ładnie, lecz nie wiem czemu, ale nie przypadły mi do gustu zasłony. Moim zdaniem strasznie odejmuje im uroku czarne zakończenie. Drugą rzeczą, która nie podoba mi się są dwie lodówki obok siebie. Ale nie mam zamiaru się bardziej do tego doczepiać, bo rozumiem, że chciałeś podreślić iż to duży dom. (Bynajmniej tak mi się zdaje) 8/10.
Gabinet i wyjście na taras: To pomieszczenie szczerze mówiąc jest ładnie wykończone. Wszystko jest "zapięte" na ostatni guzik i nie mam zastrzeżeń. 10/10
Mała sala koncertowa: Tu doczepie się do czegoś znowu. Otóż dom jest w stylu klasycznym, więc pianiono jak najbardziej do niego pasuje. Jednak ja nie postawiłambym obok niego gitar, bo one kajarzą mi się ze stylem tylko i wyłącznie nowoczesnym. 7/10.
Łazienka na dole: Również jest bardzo ładna. Lubię duże łazienki, więc jak najbardziej przypadła mi do gustu. Aczkolwiek podłoga jest dla mnie zbyt "wywzorkowana" (nie wiem dokładnie jak to nazwać), w każdym bądź razie ja dałabym bardziej prostą. 9/10
Przedpokój na piętrze: Nie mam zastrzeżeń. Strasznie podoba mi sie to, że połączyłeś kolor brązowo-bordowy z zielonym. Końcowy efekt jest świetny

. 10/10.
Siłownia: Ja w takim klasycznym domu siłowni w ogóle bym nie zrobiła. Ale skoro ona już jest to na pewno nie powinna się w niej znaleść (nowoczesna) kula do wirowania. 4/10
Łazienka na piętrze: Podoba mi sie bardzo. Tym razem nie mam żadnego "ale" xD. 10/10
Taras: Według mnie to nic specjalnego. Przydałoby się więcej ozdób, bo on wygląda jak dla mnie strasznie "łyso". 6/10
Sypialnia: Śliczna. Utrzymuje się całkowicie w stulu całego domu. Nic dodać, nic ująć xD. 10/10
Ogólna ocena: 80/100
Pozdrawiam!