Bryła: Lubię je w takim stylu więc podoba mi się. Na szczęście oczopląsu nie dostałam

, a połączenie tych pokryć ścian z zewnątrz wygląda na prawdę ładnie. Wielki minus za brak ogróka, bo na prawdę ptrzydałby się. Dom według mnie wygląda bez niego "pusto". W kązdym bądź razie ogródek dodaje tylko i wyłącznie uroku. Skoro jest to dom w stylu nowoczesnym (tak wywnoiskowałam bo bryle) nie musiołoby obok niego być buszu, ale tylko parę roślinek i z dwa drzewa.

Doczepię się jeszcze do nazwy domku (choć ona jest najmniej istotna) "oczopląs". Chyba nikogo nie zachęca do jego obejrzenia. Mogłaś wymyślić coś innego

. 710
Kącik "czytelnika" : Bardzo nie podobają mi się pokrycia ścian i podłogi. Mogłaś bardziej pokombinować z kolorami, bo wtedy na pewno efekt byłby ciekawszy. Teraz wszystko wygląda bardzo jednolicie. Mimo to cieszę się, że w ogóle zbudowałaś coś takiego jak ten kącik, bo gdybym ja miała w tym domu zamieszkać, na pewno chętnie bym z niego korzystała

6/10
Hol : Nie powinnam go w ogóle oceniać, bo rzeczywiście jest strasznie pusty. Dla mnie dużo lepiej wyglądałby choć z jakimś obrazem na ścianie. Noi znowu nie podobają mi się: farba(?) na ścianach i kolor podłogi. 4/10
Kuchnia : Do kuchni nie mam większych zastrzeżeń. Ładne meble i ogólnie wszystko pięknie. Tylko nie wiem czemu pojawiła się tam fioletowa ściana? Ktoś by mógł powiedzieć, że jak chciałam kolorowe pokrycia to mam, ale moim zdanie to tam w ogólwe nie psuje. 8/10
Salon + miejsce ze stołem : Tym razem podłoga tu pasuje, aczkolwiek zmieniłabym kolor ścian . Bardzo fajnie wygląda ten zielony kwiatek. Ogólnie pokój jest strasznie szary i jednolity, więc roślina ładnie go ożywiła. 7/10
Sypialnia : Dla mnie jest straszna. Ja widzę w niej tylko kojec i łóżko. Żadnych ozdób, żadnych innych mebli. Efekt końcowy nie podoba mi się. 4/10
Ogólna ocena: 36/60
(Tak w ogóle to zapomniałaś chyba dać zdjęcia łazienki, bo z rzutu ją widać

)
POzdrawiam!