View Single Post
stare 02.09.2007, 13:38   #73
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie Odp: Spojrzenie jednym okiem...

Dawno nie komentowałam, ale wszystkie odcinki, nadal śledzę regularnie. Jest moim zdaniem coraz lepiej. Powoli chyba uwalniasz się od tej za dużej dawki humoru. Mnie się coraz bardziej podoba, zaczyna się coś dziać, są świetne porównania, opisy. Lubię fotostory, które pisane są w osobie pierwszej, tak jak to. Jestem bardzo ciekawa co będzie dalej, więc z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek Mam nadzieję, że pomimo szarej rzeczywistości, jaką jest zakończenie wakacji, znajdziesz czas Naomi, na napisanie kolejnych odcinków. Jak ktoś kiedyś powiedział, coś na co się dlużej czeka, lepiej smakuje. Tak więc nie śpiesz się, poczekam. Mam na co czekać. Nie będę się wypowiadać, który sim jest najgłupszy, który najmądrzejszy. Nie chcę. Nie mam po co. Chcę czytać to fotostory, cieszyć się nim, a nie oceniać bohaterów. A co myślę o Eryce? Jest napewno oryginalna, i rzeczywiście naiwna, ale człowiek na błędach się uczy. Ważne jest, aby umieć cieszyć się z przegranej, umieć przegrywać i brać życie jakim jest, tak jak Eryka. Podziwiam ją w pewnych sprawach, za to że toleruje siebie taką jaką jest, idzie na całość, żyje chwilą, dopiero potem myśli co będzie jutro. Mogę się mylić, ale w moich oczach taka właśnie jest Eryka. Być może chciałaś, aby wypadła w nich inaczej, no ale... taka jest dla mnie.

Pozdrawiam
Kasia
  Odpowiedź z Cytatem