View Single Post
stare 02.09.2007, 17:46   #74
Lizek

Reputacja: 10
ThumbsUp Odp: Spojrzenie jednym okiem...

Cóż.
Podoba mi się, no, po prostu.

Cytat:
Nie będę się wypowiadać, który sim jest najgłupszy, który najmądrzejszy. Nie chcę. Nie mam po co. Chcę czytać to fotostory, cieszyć się nim, a nie oceniać bohaterów.
A mi nie przeszkadza ocenianie postaci, i ocenię je

Cytat:
Który sim jest najgłupszą postacią?
Który jest najmądrzejszy?
A który jest najodpowiedzialniejszy?
A może zapytam się, który sim ma największego nosa do jakiejkolwiek podpuchy?

A tak wogule to co myślicie o naiwnej Eryce?
Najgłupszą postacią... hmm... chodzi Ci o poziom intelektualny postaci (najgłupsza/najmądrzejsza), czy o to, która jest najgłupsza/najfajniejsza?
Odpowiem w obu wariantach.
Najgłupszą pod względem intelektualnym jest chyba Lucjan, ale to chyba tylko przez to jego dziwne zachowanie ("-Lucjan, powiedz nam: czy jesteś kurczakiem? -Taaaak " albo "Nie ufo, nie uffo, niee uffffooooooo" ). Bez obrazy Lucjanku. W FS Naomi bardzo Cię lubię, chociaż u mnie w grze jesteś tępym bubkiem, który zrobił dziecko jednej z moich simek... ekhm... ale nie pora na to Fakt faktem, że jedynie tutaj go lubię, choć jest taki trochę... świrusowaty.
A najgłupsza postać pod względem "najmniej fajna" to... nie wiem xD wszystkie chyba lubię. Muszę się zastanowić... >mijają 4 minuty - liczyłam < chyba najbardziej nie lubię Dona Lotario, przez to jego pragnienie romansowania. Ale nie lubiłam go już przed czytaniem Twojego FS, więc to jest trochę subiektywne.
Najmądrzejsza postać... hmmm, trudno mi powiedzieć. Pierwsza nasuwa mi się Oliwka Widmo, no bo przecież i w kryształ umie zaglądać (), i jest obeznana w sprawach simowo-ludzkich (biega mi tutaj o to kliknięcie na napis "Postaraj się do dziecko" zamiast "Bara-bara" i te różne muzyczki, które są w grze - a przecież ludzie nie wiedzą o żadnych klikaniu - a potem się mówi, że ciąże nastolatek w ludzkim świecie to przypadki!).
Technik Zapylacz, choć w Twoim FS mówi niewiele, wydaje mi się być bardzo mądrą i dojrzałą osobą (nawet wspomniałaś o tym, że w jego oczach było widać mądrość całego świata, czy jakoś tak.).
Jadźka Kowal (przemianowana na Jadziunię ) też zdaje się być doświadczoną i dorosłą (i nie chodzi mi tu o wiek) kobietą. Stawiam na te trzy osoby.
Najodpowiedzialniejszy sim? Nie wiem. Wydaje mi się, że Paskal jest nie tylko odpowiedzialną matką, ale i w innych sprawach wykazuje tę cechę.
Który sim ma największego nosa do jakiejkolwiek podpuchy? Wydaje mi się, że Oliwka Widmo.
A Eryka zdobyła moje zaufanie i bardzo ją lubię, za to, że jest taka przyjacielska i sympatyczna, za to, że nie ma jakiegoś porypanego spojrzenia na świat, za ten jej humor...

No cóż, Naomi. Podoba mi się, co już pisałam (nie podobał mi się jedynie 1 odcinek). Aha, chciałam napisać jeszcze jedno - wiesz, że dzięki Twojemu FS bardzo polubiłam Dziwnowo? I to nie tylko jako samo miasto, ale też mieszkańców. Polubiłam Technika, który wcześniej mi się w ogóle nie podobał. Polubiłam Dziwaków. Polubiłam Cecylię i Nerwusa. Przestało mi przeszkadzać to, że Dziwnowo jest pustynią. I to wszystko dzięki Tobie A Twoje FS jest jednym z moich dwóch ulubionych.

PS: Jak Ty to zrobiłaś, że kosmici są tacy szaroniebiescy, a nie zieloni? I że mają inne oczy? Że taki Technik albo Lola tacy są, to się nie dziwię (w końcu SimPE i operacje są wśród nas), ale u Ciebie od razu jak się rodzą kosmici (czytaj: MaX i ReX) to już wtedy mają taki, a nie inny wygląd. [Widziałam screeny z filmików, na których rodzą się MaX i ReX.] Jakiś hack czy co?
PS2: Skąd masz tą zieloną sukienkę Jadziuni (chodzi mi o tą na 21 fotce.)? Podaj linka, pliiiiis :shy:
PS3: Na ostatniej fotce jest widok sąsiedztwa... w którym domku mieszka Eryka?
PS4: A ja idąc za Twoim pomysłem zrobienia babki z Paskala, zrobiłam jego żeńską, eee... wersję.

Jeżeli przeczytałaś mój post w całości, to gratuluję xD Niewielu userom by się chciało...

Ostatnio edytowane przez Lizek : 02.09.2007 - 17:50
Lizek jest offline   Odpowiedź z Cytatem