Sandy: Nie za bardzo. Nie podoba mi się fryzura i makijaż. Wygląda jak plastik-fantastik-girl w wersji ryczącej czterdziestki. Te czerwone spodnie są okropne. Twarz jest zbyt pociągła. Łuk brwiowy chyba też mógłby być łagodniejszy.
Juliette: Już lepiej. Makijaż pasuje do fryzury, twarz jest ok. Ale nie pasuje mi ubranie. Wygląda lumpexowo. ( Nie mam nic do second handów, ale do simsów można znaleźć lepsze ciuchy. ) Znowu ten łuk brwiowy. Jest dokładnie taki sam jak u Sandy.
Charlotte: Kompletna porażka. Ciemne włosy, ciemna karnacja i BLOND brwi?
:con: Ubranie też mogłaś lepiej wybrać. Białe ubrania wyglądają wiochmeńsko na murzynkach.
Caroline: Typowa barbie. Nie cierpię takich. Z make-upem po prostu przegięłaś. A co ona ma na głowie...? Wygląda, jakby ktoś jej grzebień ukradł. Cała jest po prostu sztuczna. Za dużo różowego.
Clarence: Bardzo fajna.

Tylko nie pasuje mi kolor brwi, no i oczy mogły by być większe. Ale to są szczegóły. :smirk: Tym razem idealnie dobrałaś fryzurę i ubranie. Gratki.
Sarah - jest świetna. Bardzo oryginalna. Spodobało mi się połączenie rudych włosów i zielonych oczu. śliczna. Oczy powinny być zdecydowanie większe. Ciekawe ubranie ma, trzeba przyznać.
Michelle - Okropna. Czarne włosy i blond brwi? E-em.

Te oczy wyglądają, jakby były na siłę wepchane w czaszkę. Zbyt mocny make-up.
Jessica - Bardzo ładna. Ma delikatną urodę, to dodaje jej tajemniczości. Fajnie, że w końcu użyłaś innych brwi. :laugh: Tylko... To bardziej worek niż sukienka.
Anastazja - Przeciętna. Nie podoba mi się, nie wiem czemu... Taka dziwna. Chyba nie mój styl.
Shante - Słit. Tylko tradycyjnie zbyt jasne brwi. I wymieniłabym jej fryzurę, nienawidzę osobiście maxisowych.
Vanessa - Nie podoba mi się. Sprawia wrażenie snobki. To chyba przez oczy umieszczone za daleko od brwi. Plus to delikatny makijaż.
Elyse - Nieciekawa. Dziwne rysy twarzy. Znowu blond brwi. Dziewczyno, to wygląda fatalnie! I twarz jest zbyt pociągła i pucołowata.
Fioletowooka - (

) Nie nie nie. Te brwi, jakby właśnie się dowiedziała, że ma dziecko z chomikiem, no i te usta. Ten kolor z powodzeniem będzie służył starej torbie, ale nie młodej lasce. Wygląda okropnie. Podobają mi się te fioletowe oczęta.