Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?
A u mnie MIŁOWO: Ćwir:Kasandra i Don są małżeństwem baaaaardzo się kochają ale Mortimer jest innego zdania nie jest pewny czy Kasandra miała rację do tego związku Aleksander robi baaardzo duże postępy w nauce i bardzo często przyprowadza ze szkoły jakąś Anie są najlepszymi przyjaciółmi chyba coś zaiskrzyło między nimi.
Marzyciel: Dariusz zakochał się w mojej simce (moja simka ma tesz drugiego kochanka henryka mojej roboty) moja simka i szczepan są przyjaciółmi ale nie mam zamiaru robic z nimi miłosci(liczy sie tylko Dariusz).
Przyjemniak: Marysia wpadła w wściekłość kiedy przyłapała Daniela jak zabawiał się z pokojówką Kasią i wyprowadziłem ją do innego mieszkania zmieniła ubranie na bardziej luzackie, przefarbowała sobie włosy na bląd i zmieniła fryzurę na te długie włosy z pierścieniem na środku nie spotykają się chyba że na parceli publecznej, jak Marysia widzi kasię to się biją a jak spotka daniela to szybko odbiega gdzie indziej, kiedyś przyszła kasia do niej do domu to jak zwykle zaczeły się bić, Daniel planuje orzenić się z Kasią i planują tesz dzieci!!!
|