Nie zakładaj dwóch takich samych tematów. Myślisz, że w ten sposób łatwiej dostaniesz odpowiedź?! Ach, ci nowi userzy... co nowszy to gorszy

. Nie no, żartuję oczywiście. Zgraj na płytkę cały folder EA Games z moich dokumentów. Później jak zainstalujesz TS2 na nowym sprzęciku, to skopiuj z płytki ten folder i zamień go z EA Games, który przeważnie jest w Moich Dokumentach. Mam nadzieję, że zrozumiałaś.
Edit: Ja nie wiem... czy w dziale Problemy z grą moderacja nowych tematów została zawieszona? Bo widzę, że powoli robi się śmietnik... Wszyscy na tą moderację narzekają (ja też czasami

), a nawet nie zdają sobie sprawy, co by się działo, gdyby jej nie było! Trzeba być wdzięcznym modom i adminom, że mają czas i ochotę na te porządki. A niektórzy potrafią tylko narzekać. Najlepiej założyć 15 takich samych tematów, no bo przecież jest większe prawdopodobieństwo, że ktoś odpisze! A figa z makiem!

I przywróćcie regulamin na główną stronę forum, bo ciężko się doszukać go w dziale Forum i Scena The Sims