Temat: "Erica"
View Single Post
stare 16.09.2007, 13:39   #42
Ana Mert
Guest

Domyślnie Odp: "Erica"

Cytat:
Napisał Lizek
A to niespodzianka. Dziwne. A ja byłam pewna, że PNG jest dużo mniejsze rozmiarowo od BMP. Coś mi się musiało pomylać A o Gimpie nie słyszałam.
No... tak... bmp jest największe, png jest dużo mniejsze od bmp a jpg jest mniejsze od png. I tylko jpg potrafi znieść mój internet.

Co do kolejnego odcinka...nie mam na razie weny i czasu (panuje u nas mała epidemia grypy - wszyscy z moje rodziny chorzy, łącznie ze mną- a co za tym idzie zarówno mama jak i tata mają urlop i siedzą w domu więc pilnują mnie żebym czasem za długo przy kompie nie siedziała...eh, bo godzina to ich zdaniem już długo. Sami więcej czasu spędzają przed telewizorem oglądając wszystko jak leci ). Myślę ,że w przyszłym tygodniu znajdę czas o ile mamie znowu nie odwali (mama będzie wracać z pracy o 17 a tata będzie wychodził do pracy o 18. W trakcie gdy tata będzie w domu - czyli przed 18 - nie będę miała szans na żadną grę a jak mama będzie w domu a tata już wyjdzie do pracy... no cóż, zależy jaki mama będzie miała humor, czasami się wcale mnie nie czepia więc może znajdę czas).
  Odpowiedź z Cytatem