Cytat:
Napisał Naomi
W następnym piętnastoleciu, to ja już będę wąchającą od spodu kwiatki, Babcią Grabarza.
xD, Wydam chyba jakiegoś brukowca xD a nie książkę. xD
Żarty, żartami, ale Lizek, ja nie mam talentu pisarskiego.
Uwierz mi, fachowcy to już sprawdzili. I powiedzieli, że jako hobby to może być.
Ale kasy to ja z tego mieć nie będę. <wstyd jak cholera, ale taka jest prawda>
|
Co ja Ci poradzę, że mimo tego uwielbiam czytać SPO?

Tak, tępa jestem, ciągle mówię to samo.
I nie chodzi mi o to, żebyś to zrobiła ZA 15 lat, tylko w ciągu piętnastu. Możesz nawet jutro

Hłehłehłe!
Cytat:
Napisał Naomi
To fotostory jak i moje każde inne, to takie czary, z obrazkami w tle.
Zabierz obrazki, a zostanie badziewie.
|
A ja myślę, że gdyby obrazki usunąć, FS dużo by straciło - owszem. Ale to nie dlatego, że tekst jest beznadziejny, tylko dlatego, że obrazki dużo wnoszą - patrz 2 odcinek. W 2 odcinku zdjęcia dawały najwięcej. No bo patrz, simy w wannie gadają o finansach, no to jest chmurka przy simach z tabelą finansową czy czymśtam. SPO można porównać do lodami z bitą śmietaną. Gdyby wyrzucić lody, nie byłoby już tak fajnie, ale śmietana i tam smakowałaby znakomicie (ja wymyślam najgłupsze porównania pod Słońcem. Kurczę, znowu gadam o Słońcu.).
Cytat:
Napisał Naomi
Co do Bolka Kamasza, to troszeczkę mnie złapałaś.
Ale się wybronię, jak w którymś tam odcinku Bolek wspomni, że po rozwodzie, jego żonka łowiąc ryby, padła ofiarą żarłocznego Sandacza Wielkogłowego.xP
|
Muahah, nie mogę się doczekać po prostu
Cytat:
Napisał Naomi
Co do Paskala. Koleś jest mocny w gębie, poczytaj sobie odcinek „ Grill u Nerwusa”.
Paskal się wtrąca i strofuje wszystkich. Poza tym przy Nerwusie schamiał.
|
Nerwus ma nerwowy wpływ na Paskal
Eryka? Szczerze? Wątpię, by się z nim przespała. A raczej... mam taką nadzieję :laugh:
Jadziunia i Eryka? Pokłócić się? Też wątpię, chociaż sądząc po tytule odcinka... w każdym razie nie chciałabym tej kłótni.
Ja bym zmieniła Donowi aspirację xD Potem urządziłabym świetne wesele Zoomowi i Eryce, potem urodziłby się śliczny dzidziuś, który (zależnie od płci) wziąłby ślub z jakimś potomkiem/potomkinią maxisowego sima.
Myślę, że Jadziunia odmówiła Donowi, i dlatego on ma taką minę
Idę do szkoły. Pozdrawiam i życzę powodzenia w pisaniu!