View Single Post
stare 20.09.2007, 14:00   #94
Ariedale
Guest

ThumbsUp Odp: Spojrzenie jednym okiem...

No tak Naomi, ty naprawdę bardzo ładnie opowiadasz te historię Eryki. Czytam Twoje fotostory od dzisiaj i musze przyznać, że już czekam na następny odcinek. Postać Eryki jest bardzo ładnie opisana, podoba mi się, że piszesz w pierwszej osobie. Czytając Twoje opowiadanie coraz bardziej lubię Eryke, wg. mnie często przesadsza z tym, że jest brzydka i takie tam inne. Postać jest ładnie zarysowana, (och jakiego tu słowa użyć), a że słowa na superwość ekstrasowość itp. Eryki nie mogę znaleść to powiem pospolicie i normalnie jednym(tak jak jej okiem) słowem; ERYKO! JESTEŚ *****ISTA Postać Zooma też jest ciekawa. Ja odbieram go jako postać inną nie tylko dlatego, że jest cyklopem. On jest taką hmm oazą spokoju, miłośći i ciepła. Nie umiem tego inaczej powiedzieć, kocha Erykę mimo iż Eryka ostatnio zrobiła się oschła, mam też nadzieję ,że nie podpadnie Donowi, temu okrponemu flirciarzowi. Oczywiście postać Jadziuni jest świetna. Jadźka lub jak już mówicie Jadziunia, jest naprawdę przebojowa.ZŁOTA jak mówi Eryka jest postacią mimo wieku rozbrykaną i bardzo ją lubię. Nie podoba mi się tylko postać Ofelki. Jest taka oschła. Jakby się dało coś z tym zrobić, bo bardzo OFELKĘ lubię. Postać Zapylacza hmm...jak sama ujełas jest bardzo mądry, ale ja widze w nim także miłego i pracowitego dziadziusia. Paskal- Paskalka jak ją nazywam, hmm no może być fajnie go uchwyciłaś jest gites Inne postacie są obojętne mi bynajmniej. Hmm, a Oliwka bardzo mądra staruszka,szczególnie z tym czytaniem z kryształów, Nerwus też fajnie uchwycony. A i jeszcze świetny jest ten od "uffffo" albo "było bara bara".
A i tak na marginesie:
DAWAJ NASTĘPNY ODCINEK
  Odpowiedź z Cytatem