Ja nie preferuję domów z mieszaną ilością dodatków z neta i tych maxisowych. Dla mnie - albo jedno, albo drugie (do wypowiedzi Angie96). Posta edytnę i ocenię później, bo teraz robię lekcje.
Edit:
Bryła: Nie jest zła. Właściwie to podoba mi się. Nie jest szczególnie wymyślna, taka w sam raz. Fajny pomysł z tarasami, jak ktoś już powiedział. No, co mogę jeszcze powiedzieć?

Fajna, podoba mi się, ale dam 9/10.
Ogród: Już ci 3-ci raz mówię, żebyś zawsze robiła ogrodzenie! I znowu, jak na złość, nie ma!

Ogrodu jako takiego nie ma... nie podoba mi się to. Ogrodzenia nie ma. Pusto, nieprzyjemnie. Szkoda... byłoby naprawdę super. 2/10 :con:
Wnętrze: 2 pierwsze zdjęcia ukazujące wnętrza nie podobają mi się. Te pomieszczenia jakieś takie... niezbyt dobrze dobrane. Za to łazienka "Ogólnodostępna" mi się podoba.

Właściwie nie mam do niej zastrzeżeń. Z przyjemnością usiadłbym na kanapie, gdybym miał przed sobą taki ładny widok.

Podoba mi się. Do pracowni nie mam powodu się szczególnie przyczepiać, nie jest źle. Kuchni w ogóle prawie nie widać, tzn. szafek kuch. Drażni mnie, że w każdym pomieszczeniu, te same żaluzje. Łazienka dla domowników prawie taka sama jak "Ogólno...". Więc pomijam.

Hol na I piętrze - normalny. Pokój dzieci całkiem przytulny. Sypialnia rodziców (znowu te żaluzje!) jest całkiem ładna. Jakoś mi bardzo się spodobała.

Taras główny i te wszystkie inne są bardzo fajne, tylko ja bym na twoim miejscu postawił (zamiast tego niskiego ogrodzonka) jakąś barierkę, bo mogą wypaść (zakładając, że to ludzie xD). 8,5/10 (za kilka drobnych nieodciągnięć)
9/10
2/10
8.5/10
------
19.5/30 czyli 6.5/10. Bardzo straciłaś na ogrodzie, którego nie ma. Postaraj się na przyszłość, żeby było ogrodzenie i więcej ogrodu. Masz gust i talent, tylko chociaż raz na następny raz zbuduj ogrodzenie i więcej drzew (może nie chcesz, ale chociaż spróbuj i zobaczysz, że będzie lepiej

). Buduj dalej! Pozdrawiam,
Désignér