View Single Post
stare 24.09.2007, 15:37   #11
Eámanë
Admin Emeryt

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: MakeThemUp! - pytania dotyczące konkursu

Cytat:
Napisał Désignér
A i proponuję też, aby ponumerować swoje charakteryzacje (np. moja jest 'Charakteryzacja nr 1', to czyjaś druga to '...nr 2' itd. ... nie wiem czemu, ale wszędzie tego wymagają ). Ale ja tylko proponuję. Tak będzie chyba łatwiej. Jeszcze dwa pytanka, właściwie trzy.

1. Czy można edytować posty eliminacyjne? Bo na SW broń Boże nie można było. Nawet była wyłączona opcja 'Edytuj'. Też można takie coś zrobić tutaj.
2. Jaka ranga przysługuje zwycięzcy konkursu? I na jak długo ona się utrzymuje?
Nie wymagamy numeracji

1. Moim zdaniem to przesada w stosowaniu 'środków ostrożności', poza tym ktoś może np. pomylić się w podawaniu linka do zdjęć. A gdyby się bardzo chciało, to i tak da się podmienić zdjęcia na serwerze bez edytowania posta

2. Tytuł jest jeszcze do ustalenia, myślałam o czymś w stylu Charakteryzator (albo stylista) września, ale może wymyślicie coś lepszego Ranga będzie się utrzymywała przez rok.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.