View Single Post
stare 03.10.2007, 18:18   #6
Ariedale
Guest

Domyślnie Odp: Podróże Rebeki Gold

KOMENTARZYK DLA NAOMI
A więc tak relacja jak każda Twoja relacja czy FS przypadła mi do gustu. Zgadzam się z Majką, że to takie strasznie nienaturalne,że ona zawsze wraca z brzuchem. I to mnie wkurzało
Rebeka wydaję się być miłą na pewno światową simką. Sądze, że powinna być z Wielką Stopą. On tyle dla niej zrobił. Sądze, że koniec mógłby być taki że:
Rebeka umiera. Dzieci się załamały! W końcu przychodzi kosiarz. Artur ratuje Rebeke przed śmiercią. Rebeka uświadamia sobie, że to Artur jest źródłem jej szczęścia. Wezmą ślub i spokojnie dożyją swoich lat...

Sądze, że Alex będzie ukochaną córcią ojca. Będzie też jedną z tych przebojowych dziewczyn. Będzie mocno stąpać po ziemi. Chłopcy będą za nią szaleć.
Stanley zostałby geniuszem zła. Byłby przystojny i zły. Wszystkie będą na niego lecieć. To będzie taki sexy geniusz zła. :laugh: :smirk: :shy:
Miranda będzie ukochaną córunią mamuni, będzie grzeczna dobrze wychowana (Melanie Hamilton z Przeminęło...) i będzie miała wspaniałego męża, dzieci.
Amadeusz byłby słynnym modelem miałby mnóstwo dziewczyn.
Paul ucieknie z domu wcześniej pobije się ze Stanley'em o zwój z legendą. Dotrze do ojca. Niestety ten będzie umierający. Po jego śmierci Paul przejmie jego stanowisko.

No to chyba tyle...pozdrawiam.
  Odpowiedź z Cytatem