View Single Post
stare 07.10.2007, 08:22   #275
mysza95

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Miłowo:
Ćwir: Kasandra wyszła za Dona i przemeblowałam im dom.Mortimer wyszedł za Dinę Kaliente(blondyna).Potem do pokoju Kasandry i Dona (w pokoju byli razem) wpuściłam Dinę i kazałam całować jej się z Donem.Potem Kasandra pobiła i Dona i Dinę po 2 razy, a później Don sie wyprowadził.

Biedak: Damian poszedł na studia i Balbina została z Błażejem(i tym trzecim co sie urodził na końcu).Balbinie zmieniłam włosy(rude i krótkie z dodatku Studia).Później im som zmieniłam a na końcu przeprowadziłam ich do domu w pobliżu ich "dzielicy".

Marzyciel: Ten nastolatek poszedł na studia,wprowadziłam do tego dorosłego Kasandre i im dom przemeblowałam(nie zmieniałam bryły ani nie usuwałam ścian)i tyle .

Kaliente: Dina poszła do Mortimera, a do Niny(rudej) wprowadziłam jakiegoś faceta i adoptowałam dziewczynkę.

Dziwnowo:
Widmo: Ofelia(młoda) poszła na studia.I z Jaśkiem Kowalem sie zaręczyła i zaczęli trzeci rok studiów i zmieniłam im aspiracje(na trzecim roku można zmienić).

Werona: Nic tam nie zmieniłam tylko tom samotną kobitę ze skrzyni rodzin wprowadziłam i fajny domek zbudowałam jej.
mysza95 jest offline   Odpowiedź z Cytatem