View Single Post
stare 07.10.2007, 10:06   #17
mario

Reputacja: 20
Domyślnie Odp: Pokaż mi swoje wnętrze! - pytania dotyczące konkursu

No właśnie, Chryzantem Złocisty . Nie jest w stylu azjatyckim.

Ale uważam, że ograniczanie pola do po popisu tylko narzucaniem jednego wybranego stylu jest dla mnie niepoprawne. :con: Bo muszę się dostosować tylko do tego jednego i nie mogę urozmaicić zbytnio 'przerażającą' nowoczesnością dajmy na to. To ja w takim razie nie chcę brać udziału. Każdy powinien wyposażać według własnego wyczucia i uznania, a nie narzucanego przez kogoś. Proponuję to zmienić, bo widzę, że (być może z tego powodu) jak na razie jedna osoba (termin do 10.09 a jest 7.09) się zgłosiła. A i tak wcale nie wyposażyła domu w asiatyckim stylu. Zobaczymy... Jeżeli w trzeciej edycji będzie można wystrajać wg własnego uznania, to ja się na to piszę. Takie utrudnienie jest bez sensu, bo wszyscy będą mieli chociaż podobieństwo stylów, a każdy ma swój!

W poprzedniej edycji mieliśmy wolną rękę i prawie dom skończyłem, tylko już nie zdążyłem dokończyć na czas i przeminęło. Ale najważniejsze, że można było to robić przez swój własny styl... Ale ja tylko proponuję to zmienić, bo może mod się skusi i usunie utrudnienie, to wtedy od razu się zgłoszę (hihi ).

Ostatnio edytowane przez mario : 07.10.2007 - 10:09
mario jest offline