Cytat:
Napisał Désignér
Może masz trochę racji.  Też myślałem, że to jest wyzwanie i o tym: "Inaczej może być kilka genialnych domów w zupełnie różnych stylach i trudno wybrać, a tak łatwiej ocenić, kto najlepiej wywiązał się z tematu." też myślałem, ale jednak nie każdy lubi narzucany przez kogoś styl. Jakbym miał wszystkie superowe i wszystkie potrzebne do tego meble (tak jak architekt, ma ogromny wybór mebli) to bym spokojnie coś wykombinował. Ale nie mam zbyt dużo tych dodatków, żeby coś konkretnego wymyślić. :/ A na płatne szkoda mi kasy, bo to bez sensu... Nie dość, że wydaję forsę na same Ts2, to jeszcze mam płacić za dodatki!? Te simsy to same wydatki.  Gdybym miał kasy pod dostatkiem, to bym spokojnie mógł sobie pozwolić, ale niestety mnie nie stać. 
|
Piszesz, że architekt ma ogromny wybór mebli. Przecież są tysiące stron, z których można ściągać dodatki. Nie tylko płatne są ładne. Jest też wiele darmowych ładnych dodatków. Masa stron robi porządne rzeczy, za które płacić nie trzeba. Trzeba ich tylko poszukać

Często nie są to gotowe zestawy, jednak umiejętne połączenie ich ze sobą może stworzyć nieoczekiwany efekt

Co do tego, że nie każdy lubi narzucany temat. Pewnie że nie! Ja też nie lubię. Ale to konkurs. We własnym stylu można budować domy i wrzucać do galerii. Konkurs jednak musi mieć jakąś tematykę, coś przez pryzmat czego będzie można oceniać. Jakiś wyznacznik.