Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty
Aha Lizek - brawo dla Ciebie,jesteś chyba pierwszą osobą,która zauważyła na tym zdjęciu Adelajdę =D
Nie,nie było to zamierzone,po prostu akurat przylazła do Familiaków,a ja ją zauważyłam dopiero jak zrobiłam to zdjęcie xD
|
Czuję się zaszczycona
Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty
-Czy Damian nadal będzie myśleć tym,czym myśli 90% mężczyzn?
-Czy skorzysta z obietnicy,jaką mu dała Sylwia?
-Czy ona sama zaakceptuje jego styl bycia?
|
Przypuszczałam, że będzie przeciwieństwem Sylwii, co za gnojek :> Nie lubię zdrad, "miłości na jedną noc", czyli ogólnie Pragnienia Romansowania. A taki mógł być fajny, ech, Damian, Ty idioto...
Dla FS oczywiście jest to plusem, bo przynajmniej coś się dzieje, zaciekawiasz nas czymś, a nie zanudzasz nas nudnymi wywodami typu "Małgosia wstała bardzo wcześnie i poszła do łazienki bo chciało jej się sikać i potem poszła się przebrać i potem poszła do kuchni zrobić śniadanie i zrobiła płatki z mlekiem i je zdjadła a potem zobaczyła co jest w telewizji i potem zrobiła to i to i to..." jak niektórzy

Lubię Twoją relację z gry, Twoje FS jest trzecie na mojej liście ulubionych Fotostory (FS traktuję tak samo, jak relacje.), zaraz po "Spojrzeniu Jednym Okiem..." i "Wybacz mi Mamo". I pamiętaj, niezależnie od tego, co powiedzą (napiszą) czytelnicy, graj jak TY chcesz. Nie daj się przekonać innym.
-Czy Damian nadal będzie myśleć tym,czym myśli 90% mężczyzn? Mam nadzieję, że nie, ale to TYLKO Twój wybór.
Enyłej, gratuluję i (znowu) życzę powodzenia w pisaniu, no i żeby inni oceniali Twoje FS tak dobrze, jak ja, albo i lepiej.

Lizek
EDIT: Cholera, tak się starałam, żeby ten komentarz był krótki, a znowu wyszedł mi tasiemiec :>