View Single Post
stare 08.10.2007, 12:47   #2
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: "Czekoladka"

Dom jest nowoczesny ze śladowymi ilościami oryginalnych przedmiotów maxisa. Ja za takimi domami nie przepadam.

Pomijając jednak moje upodobania, dom jest całkiem ładny.
Uważam, że kolory są ładnie i trafnie dobrane. Brązowe ściany w salonie połączone z zieloną wykładziną sprawiają, że dom mimo nowoczesności, jest przytulny.
Moim zdaniem, mogłaś powstawiać ciemniejsze drzwi i zrezygnować z tego jasnego dywanu.
W kuchni nie pasuje ten obraz - jest ładny, ale za jasny.
Łazienka jest ładna, choć wymieniłabym te rolety na jakieś zwykłe beżowe oraz lusterko, na takie w białej ramce.
W sypialni 1 nie pasuje mi pościel, w sypialni 2 podłoga i to coś na ścianie (zegar może być, ale ten fotel? on wisi przy suficie czy to jest tapeta?). Sypialnia 3 jest bardzo ładna. Być może jednolita tapeta bardziej by tam pasowała, ale z tą również jest dobrze.
Hol na piętrze jest bardziej nowoczesny od reszty domu, przez co się trochę wyróżnia.
Nowoczesna i prosta bryła mnie nie urzekła.

Mam jeszcze pytanie odnośnie jadalni. Otóż na stole stoi jakaś figurka. Czy simowie mogą tam normalnie jeść?

Irbis pozdrawia

P.s. Zdjęcia robione w nocy uważam za niepotrzebne, ponieważ i tak mało na nich widać

Ostatnio edytowane przez Irbis : 08.10.2007 - 13:12 Powód: bo nie pokazały mi się wszystkie zdjęcia.
Irbis jest offline