Odp: Pokaż mi swoje wnętrze! - pytania dotyczące konkursu
Nie tylko ona się Ciebie uczepiła, ja też miałam "ale" co do Twojej prezentacji domu. Jak już wcześniej wspomniałam, można było opacznie zrozumieć "powinno mieścić się pomiędzy", jednak regulamin jasno mówił, ile fotek z każdego pomieszczenia wolno pokazać.
Jednak w tym temacie ja (podejrzewam, że Mathea też) głównych pretensji nie kieruje do Ciebie (źle zinterpretowany regulamin - mocno naciągane, jednak możliwe - stało się), a do opiekunów konkursu (moderatorów, administratorów), którzy w tej sprawie nie zrobili kompletnie nic. Nie wypowiedzieli się ani negatywnie, nakazując np. usunięcie nieregulaminowych zdjęć lub całego zgłoszenia, ani pozytywnie, przyznając, że regulamin rzeczywiście można zinterpretować w ten sposób, co dałoby możliwość innym na ewentualne poprawki w swoich pracach. Jednak reakcja była zerowa i chyba stąd całe to "halo". A to, że Mathea nie bierze udziału w konkursie chyba nie odbiera jej prawa do wypowiedzi prawda? Chryzantem Złocisty i Désignér również zwrócili uwagę, że dom P_iotrka nie jest w stylu azjatyckim, choć nie biorą udziału w konkursie.
|