View Single Post
stare 15.10.2007, 18:12   #10
mario

Reputacja: 20
Domyślnie Nowy dom by Tonetti

Bryła: Za duża. Byłaby ładna, gdybyś trochę ją zmniejszył. ^^ I brzydki tynk i okna. Średnio. Jednak bryła coś w sobie ma. Kiedyś takie budowałem, jak miałem 10 lat i grałem bez dod. z neta. ^^ Bardzo lubiłem swoje domy, ale nie o tym teraz. Daję (mimo, że coś w sobie ma, to jak dla mnie za niski poziom) 5.5/10.

Ogród: Jako takiego nie ma. Ale od razu mi się spodobało. ^^ Tak jakoś drzewiasto. Byle jak poustawiane drzewa, ale mi się to nawet podoba. Tylko troszeczkę za łyso... 7/10

Wnętrze: Salon pusty jak cholera. Ten zielony kolor jest ohydny. Meble nie są aż tak brzydkie, ale mogłeś tam więcej wszystkiego napchać. Oczywiście w przyzwoity sposób. Kuchnia zimna, pusta i nieciekawa. Jak w piwnicy... :con: Dosłownie. W życiu nie chciałbym takiej kuchni. Chociaż meble ładne. ^^ Poddasze nie takie złe, ale chyba najlepsze pomieszczenie w domu. Łazienka... obleśna. Kibel tu, wanna tu, a zlew tam. Co za problem tak ustawić... Co do zewnętrza: Ten basen widoczny z każdej strony, jak patrzysz na dom mi się nie podoba. Chciałbyś, żeby ci sąsiedzi z każdej strony mogli widzieć, co robisz w ogrodzie? Dam za wnętrze 5/10.

5.5/10
7/10
5/10
------
17.5/30 czyli mniej więcej 5.5/10.

UWAGI: Masz jako taki gust. Dobierasz ładne meble z internetu, które bardzo mi się podobają. Jednak nie potrafisz dobrać kolorów podłóg i ścian do mebli przez co psujesz totalnie cały efekt końcowy. Myślisz, że dałbym Ci 5/10 za wnętrze, gdyby nie te kolory? Co ty! W życiu. Dlatego czekam na kolejny Twój dom z ładniejszymi kolorami i nie tylko. Pomyśl też trochę nad ogrodem. To ważna część prezentacji. No i nad bryłą, bo nie jest zbyt wymyślna. Tak samo łazienka. Postaraj się ładnie rozmieścić w niej meble.

Pozdrawiam, Désignér
mario jest offline