View Single Post
stare 16.10.2007, 14:58   #6
Ģħèrĸıá
Guest

Domyślnie Odp: Dom Pana Costera.

Moze wyszstko nie wyglada najlepiej, ale ten dom jest taki realistyczny XD Gdy to zobaczylam to poczulam cos takiego dziwnego w sercu.. Tak pusto, ale to przypomina tyle domow ktore juz widzialam.
Ja zawsze oceniam nizej niz ktos na to zasluguje, dlatego ze jestem potworem xP A wie co moglo by byc lepiej xd:
Nie wiem czy powinnam mowic bo podoba mi sie ten dom dlatego ze jest inny. Ma taki wlasny charakter. Odrazy przepraszam wszystkich swietnych simo-budowniczych ktorzy budowali domki lepsze od nich a ja sie odwarzylam, juz jeszcze odwarze, wypominac ich male bledy. Zdecydowanie nie podoba mi sie ta czerwona lazienka na gorze. Dywan jest okropny.. calosc poprostu nie pasuje do reszty domu. Hmm.. twoj pierwy na forum. Sypialnia wyadaje sie taka pusta ale gdy na nia patrze cos mi w srodku gra, chociarz te duze lampy sa okropne i psuja nastroj. Smieszna jest wykladzina w holu W buirze mebelki sa troche dziwnie porozstawiane, a to czerwone cos co to niby polki - nie wydaje mi sie ze powinno tam stac. W lazience na dole zmienila bym tapete na ciemna zielona.
To wszystko.
Mam nadzieje ze troche pomoglam swoja nadmierna krytycznoscia, bo po to przecierz to robie (i zdaje sobie sprawe ze nad soba nie panuje).
Pozdrawiam