Prosisz, aby nie oceniać w numerkach... wybacz, ale ja to zawsze robię. Ale nie martw się, nie napiszę czegoś w stylu 'Piękny, ale czegoś mu brakuje. 8/10.' Nie! Rozpiszę się, jak zwykle.

(tj. bryła, ogród i wnętrze)
Bryła: OMG! (nienawidzę tego powiedzenia i tym samym skrótu, ale tu konieczne

) Piękna! Bardzo mi się podoba. Jest taka prosta i zarazem doskonała.

Dawno nie widziałem tu tak ładnej bryły. 10/10
Ogród: Tu 'kiepściej'. xD Brak ogrodzenia, za to dużo punktów w dół... :con: Co prawda krzewy i drzeweczka są poustawiane ładnie i skromnie, ale to nie jest wystarczające. Właściwie to mogłoby tak zostać, ale brakuje mi ogrodzenia. 6.5/10
Wnętrze: Także bardzo ładnie. Masz i dobierasz bardzo ładne meble.

Za to plus. Ściany i podłogi też mają swój urok, ale jak dla mnie to trochę za ciemno. Ujęcia fatalne, ale z tego, co widzę, to kuchnia jest przecudowna.

Te meble... kurde, fajnie!

Jak zwykle trochę za ciemno, ale to nie jest aż takie ważne. Ważne jest to, że masz gust. Hol - nic szczególnego, a jednak mnie urzekło. Ta szafeczka i soczysto-zielona ławeczka świetnie się ze sobą komponują.

Living room jest bardzo fajny. Taki zwyczajny, prosty i piękny. Bardzo mi się podoba, ale znowu troszkę za ciemno.

Zdziwił mnie brak biurka w kącie do pracy.

Ale nie jest źle.

O! Kolejne zdjęcie z salonu!

Masz bardzo ładne meble i dobierasz bardzo fajne ściany. Ta roślina na tapecie jest super. Bardzo mi się podoba ten zielony kolor. Mój ulubiony kolor. I wersja łazienki o 10x lepsza niż ta druga (tak samo z kuchnią). Jest bardzo fajna, taka prosta.

Pomysł z drabiną... - bardzo fajny. Taki niezwyczajny, ale prosty. Sypialnia też jest cudowna. Brawo!

Jeszcze na podeście, super pomysły masz. Daję ci oczywiście 9.5/10 (za tą ciemność lekką)
10/10
6.5/10
9.5/10
------
26/30 czyli mniej więcej 8.5/10. Gratulacje!

Mam nadzieję, że się nie obrazisz, że mimo to, że nie życzyłaś sobie ocen numerowych, to ją dałem? Ja zawsze tak robię... Ale mam nadzieję, że wynagrodzi ci to dosyć obszerna ocena słowna.