19kamila94 - pomysły biorą się z głowy

, a tak naprawdę to trudno wytłumaczyć dlaczego ma się takie, a nie inne pomysły. Schody prowadzące z tarasu do ogrodu są efektem mojej zabawy z elementami z trybu budowy, a żeby dokładnie wytłumaczyć jak je zrobiłam, musiałabym napisać poradnik. Tego jednak nie zrobię, ponieważ w całej sieci może być mnóstwo poradników dotyczących robienia takich schodów ( w sposób mniej lub bardziej podobny do mojego, lub zupełnie inny), o których ja nie mam pojęcia, ponieważ z nich nie korzystam. Nie chcę narażać się na oskarżenia o kradzież pomysłu czy coś podobnego. Mam nadzieję, że rozumiesz
Lavenda1 - w moim poprzednim poście, oczywiście nie miało być : "czasami zupełnie nie w moim stylu", lecz "czasami zupełnie nie w moim guście". Zwyczajnie pomyliły mi się słowa :shy: (ponieważ nie jestem idealna :laugh: ) Być może gdybym nie popełniła tej gafy, nie zadałaś byś tego pytania, ale skoro już ...
Tak więc, co do Twojego pytania, oczywiście wszystkie moje domki są w moim stylu, ponieważ każdy, kto coś tworzy ma swój styl i tego określonego charakterystycznego stylu nie da się uniknąć (no chyba, że ktoś naśladuje innych, ale wtedy właściwie nie ma własnego stylu).
Co do gustu: na przykład właśnie dom Daktylków: ja go zbudowałam, umeblowałam i bardzo go lubię jako obiekt i lubię w nim grać i dobrze mi się w nim gra. On jednak nie jest takim domkiem, w którym ja sama mogłabym mieszkać, w którym dobrze bym się czuła. Ja dobrze czułabym się mieszkając w takim domku, jak na przykład dom Alicji Kalarepki ( tylko na górze w łazience usunęłabym różowy kolor) , czy w takim, jak domek rodziny Macierzanka. One są w moim guście
Dziękuję za uwagę
Irbis