View Single Post
stare 20.10.2007, 15:52   #100
KrysiekSZ
Guest

Domyślnie Odp: Co sądzisz o tym forum ?

Test na "dostanie sie" na forum? czy przez popełnianie błędów ortograficznych powinno sie zabraniać ludziom rejestracji i postowania na forum? no to już przesada xP

co do forum.. niewiele mogę powiedzieć bo właściwie jestem tu dopiero od wakacji 2007 z opowiadań i waszych wcześniejszych postów wiem jednak, że była to kiedyś prawdziwa metropolia xP szkoda, że wcześniejsi admini wszystko zaprzepaścili.. od niedawna forum powoli wstaje na nogi, ale na razie jesteśmy dalej niż bliżej do tego aby wszystko odbudować. stronę tego forum udało się odbudować - to było już przecież dno (sorry że to mówię, nie chce nikogo urazić, ale to prawda) - a teraz, jesteśmy w pierwszej trójce polskich stron o simach i w ścisłej czołówce stron na całym świecie!! co z tego wynika? to, że jeśli się naprawdę coś chce, zrobić można wszystko

co do atmosfery na forum, powiem tylko tyle, że nigdy nie będzie ona już taka jaka była kiedyś. i to nie wina ludzi, userów i tego że jak może niektórzy uważają ich głupoty, tylko wina czasów. czasy się zmieniają i wraz z nimi ludzie. każdy myśli teraz zupełnie innymi kategoriami, niż jeszcze kilka lat temu. do czego nawiązuję: chodzi o to, że sami musimy dać coś pozytywnego od siebie żeby było fajnie a może nawet idealnie
  Odpowiedź z Cytatem