Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy
Co do tych bonusowych odcinków, nie przekonały mnie. Ja sama wole gdy wszystko ma swoją tradycję, jest podstawowe i na tym się trzeba wzorować. Zawsze chwaliłam Twój serial, szczególnie upodobałam sobie I serię PSZ. Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że I serię jeszcze robiłeś dla siebie, lubiłeś nagrywać historię Ilony. Wtedy to ja zawsze wyczekiwałam na następny odcinkek, wszystkie były niesamowite,ciekawe, dopracowane-pomimo iż robione w tak zawrotnym tępie. Wszystko było 10/10. Nawet Twój pierwszy odcinek, nie taki zły-jak sam sobie go oceniasz. I seria miało "to coś" czego nie ma II. I właśnie "tego czegoś" brakuje mi w II serii. Ona jest inna, Ci sami bohaterzy ten sam reżyser i tytuł, ale inna historia. I tak sobie właśnie patrze V odcinek, a tak mało się dzieje. Tak smutno mi, że juz połowa, a ja się jeszcze nie nacieszyłam II serią. Mam nadzieję, że będzie kilka odcinków kilko-częściowych. Bo druga seria, druga opowieść jest inna. Mniej na nią wyczekuje, mniej Ilona zakrząta moje myśli. Oprócz tej uwagi którą tu napisałam, uważam że serial jest ŚWIETNY, fabuła ZACZEPISTA i ogółem jest 10/10! Mam nadzieje, że moją wypowiedzią nie uraziłeś się. Pozdrawiam i mimo tego czekam na 6 odcinek. Ariedale.
|