View Single Post
stare 14.02.2004, 10:59   #51
Ania_13
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by psiulka+Jan 27 2004, 04:29 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (psiulka @ Jan 27 2004, 04:29 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> Ja miałam bardzo śmieszną sytuacje ^_^ .Pewnego dnia kupiłam sobie moim simem to coś do robienia mikstur(ze Światowego Życia).Mój sim zamienił się wtedy we frankensztajna.Zdziwiłam się ponieważ nie odmienił się.Chciałam sobie coś zobaczyć na drugim piętrze,a,gdy zeszłam na dół zobaczyłam że widać mu tylko głowę.Zaczekałąm kilka dni a on był dalej prawie niewidzialny,więc miałam prawie niewidzialnego sima! :mellow:&nbsp; &nbsp; :mellow:&nbsp; &nbsp; ^_^&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; :lol:&nbsp; [/b]

Taka sama rzecz zdarzyła się mojej siostrze ciotecznej, ale gdy sim miał iść do pracy przebrał się w samego siebie...
------------------
<!--QuoteBegin-Kakusia
@Feb 12 2004, 04:45 PM
A mnie ufo porwało. Kazałam mojej simce nakręcać teleskop i ją porwało . A mój tata następny fan simów kazał swojemu simowi czytać gazetę i&nbsp; kosmici weszli mu do domu porozglądali się i wyszli. Fajnie no nie [/quote]
Może nie uwierzycie ale mam taki filmik w TS2 o tym jeak porwało faceta (na potwierdzenie dam wam adres tej stronki z której ściągnełam filmik http://www.mizsims2.tk/)
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.