Proponuję jednak zmienić zdjęcia, ponieważ na tych niewiele widać, a nie każdy ma ochotę na nie klikać i czekać aż się wczytają.
Na przykład u mnie to wczytywanie trwa bardzo długo (to pewnie wina mojego internetu), a takie czekanie jest zwyczajnie niewygodne.
Myślę, że zdjęcia są tak małe, ponieważ źle je wybrałaś/eś. W folderze Storytelling znajdują się zdjęcia w dwóch rozmiarach. Te, które w nazwie mają słowo "thumbnail" są malutkie, rozmiar 128/96, zaś te, które w nazwie mają słowo "snapshot" mają rozmiar 600/450 (przy ustawieniu największego rozmiaru zdjęcia w grze) i to właśnie one są właściwe. Dobrze jest pamiętać, aby zawsze wybierać zdjęcia, w których nazwie kryje sie słowo "snapshot".
Jeśli chodzi o dom, to na razie mogę ocenić jedynie bryłę. Jest raczej prosta, ale w nietypowy sposób pomalowana, co dodaje jej charakteru. Nie pasuje mi zupełnie kolor podjazdu. Sądzę że szary lepiej komponowałby się z kolorami elewacji domu.
Jeśli możesz to zrób rzut domu i dodaj zdjęcie. Bardzo ciekawa jestem jak rozmieszczone są pokoje.
P.s. Jeśli zmienisz zdjęcia na większe, to edytuję swój post i wyrażę opinię na temat całego domku
Edycja: Po długim oczekiwaniu zdjęcia się wczytały

W salonie jest chyba troszkę za ciemno. Pokrycie ścian i podłogi jest mało eleganckie w porównaniu do kanap i troszkę tam pusto. Większe okna dałyby lepszy efekt. Ciekawym pomysłem jest umieszczenie saloniku na scenie. Zmieniłabym jednak schody na jakieś drewniane.
W sypialni znowu bardzo ciemno, jaśniejsza podłoga dałby lepszy efekt.
Kuchnia ładna, jasna, w sumie typowa.
Zdjęcie łazienki mi się nie wczytało.
Wszystko to, to oczywiście tylko moje zdanie